Νίκος Πετρουλάκης: Δυνατή φωνή για την Ευρωβουλή, με την «Ελληνική Λύση»

Share

Στις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, θα γίνει μεγάλη μάχη για την είσοδο των υποψηφίων, οι οποίοι «τρέχουν» για την εξασφάλιση της ψήφου του λαού και μεταξύ των υποψηφιοτήτων που ξεχωρίζουν, είναι αυτή του δημοσιογράφου-αθλητικογράφου, Νίκου Πετρουλάκη, ο οποίος κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης» του Κυριάκου Βελόπουλου.

Αποτελεί έκπληξη η απόφασή του να μπει στην πολιτική, αν και η παρουσία του επί 38 χρόνια στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και η ενασχόλησή του με τα αθλητικά, τον καθιστούν ως τον πιο γνωστό υποψήφιο, πανελλαδικά, στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης».

Ο ίδιος μιλώντας για την απόφασή του, τόνισε:

-“Δεν είμαι πολιτικός φυσικά και δεν είχα στο μυαλό μου να ασχοληθώ με την πολιτική, έως και πριν από 4 χρόνια. Όταν άρχισα να παρακολουθώ από κοντά τις αναρτήσεις και τα «πιστεύω» του Κυριάκου Βελόπουλου, διαπίστωσα μια ταύτιση απόψεων με τη δική μου φιλοσοφία για την ζωή και την κοινωνία, όπως και το ίδιο διαπίστωσαν και πολλοί άλλοι φίλοι και συγγενείς μου. Αποφάσισα να παρακολουθήσω από πιο κοντά τις προτάσεις της «Ελληνικής Λύσης» για τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και διαπίστωσα μια σταθερή γραμμή, από την οποία δεν παρέκκλινε καθόλου, κατέθετε και καταθέτει ακόμη και σήμερα, πρόγραμμα για όλα τα θέματα, το οποίο πρόγραμμα βρίσκεται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματος, είναι ευθύς και αποφασιστικός αρχηγός, με άποψη και δεν φοβάται να πει την αλήθεια. Όλα αυτά, όπως και η σχέση μου με τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο, πάνω από 35 χρόνια, με οδήγησαν στο να ακολουθήσω αυτή την πρόταση και να συστρατευθώ στην προσπάθεια των Ευρωεκλογών, ευχαριστώντας φυσικά τον κ. Βελόπουλο, για την τιμή που μου έκανε, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της «Ελληνικής Λύσης», για τις εκλογές της 9ης ΜαΊου».

-Το κόμμα σας, ανεβαίνει δημοσκοπικά. Πως το εξηγείτε;

-«Ανεβαίνει συνεχώς, γιατί είναι το μόνο Κόμμα, που κάνει δυναμική αντιπολίτευση και στηλιτεύει όλα τα «εγκλήματα» που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, ζητώντας επιτακτικά, να εφαρμοστούν άλλα μέτρα για τον λαό, άλλη πολιτική για τα εθνικά θέματα, αλλά και η δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος της, χωρίς παρεμβάσεις, για το έγκλημα των Τεμπών, όπου 57 ψυχές περιμένουν την δικαίωσή τους, όπως και οι γινείς και συγγενείς τους, αλλά η δικαιοσύνη κινείται με ρυθμούς… τραυματισμένης χελώνας, για να πάρει αποφάσεις και να στείλει στη φυλακή, όλους τους υπεύθυνους». 

-Ποιο κατά την γνώμη σας είναι το σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας σήμερα, που χρειάζεται άμεση λύση;

-«Η ακρίβεια! Στις 15 κάθε μήνα, τελειώνουν τα λεφτά του Έλληνα και προσπαθεί να βγάλει το μήνα με 200-300 ευρώ που του απομένουν από τον μισθό του. Τι να πρωτοκάνουν οι άνθρωποι με τέτοια ακρίβεια που επικρατεί; Η Κυβέρνηση έπρεπε να είχε μειώσει το ΦΠΑ σε όλα τα είδη του σούπερ μάρκετ, για να μειωθούν και οι τιμές, γιατί τώρα πλέον δίνεις 50 ευρώ και αγοράζεις τρία είδη όλα κι όλα! Τεράστια ακρίβεια, επικρατεί και τρώει την ψυχή του Έλληνα»! 

-Έχετε πει, ότι το «Ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης απαρτίζεται απ’ όλες τις ηλικίες και απ’ όλα τα επαγγέλματα, χωρίς μικροπολιτικές σκοπιμότητες». Οι τηλευποψήφιοι, πανελίστες, σελέμπριτι κλπ, πως αξιολογούνται από εσάς; Γιατί ένας πανελίστας ή ένας ηθοποιός να γίνει ευρωβουλευτής; Τι θα προσφέρει;

-«Είδαμε ότι όσοι πήγαν στην Ευρωβουλή και δεν ενδιαφέρθηκαν για το πώς θα βοηθήσουν τον ελληνικό λαό, αλλά πώς θα γεμίσουν την τσέπη τους, βγήκαν τελευταίοι και προτελευταίοι στις ερωτήσεις, λόγω ασχετοσύνης και αδιαφορίας, φυσικά. Ένας που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν έχει ασχοληθεί ακόμη και επιχειρηματικά, δεν έχει νιώσει τι σημαίνει να αγωνίζεσαι για καλύτερες συνθήκες στην αυριανή ημέρα, πώς θα πληρώσεις τους εργαζόμενους, γιατί πρέπει να δώσεις αγώνα για τα εθνικά θέματα, για τους φόρους και τη δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Ευρωβουλής. Εάν ο κόσμος με τιμήσει με την ψήφο του και πετύχω να εκλεγώ στο Ευρωκοινοβούλιο με την «Ελληνική Λύση», να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα δουλέψω σκληρά, θα δώσω μάχες για τον Έλληνα και την πατρίδα, όπως έμαθα να κάνω, καθημερινά, από τα 17 μου χρόνια έως και σήμερα».