Γιαννιτσά:Γρ. Στάμκος στην παρουσίαση του συνδυασμού του: “Ήρθε η ώρα της Αλήθειας!” (φώτο)

Γρηγόρης Στάμκος στην παρουσίαση του συνδυασμού: “Ήρθε η ώρα της Αλήθειας!”

“Αυτός είναι ο πραγματικός μας αντίπαλος! Η άγνοια, το παραμύθι και η διαστρέβλωση της αλήθειας. Εχθρός μας είναι το ψέμα!”, υπογράμμισε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε» Γρηγόρης Στάμκος στην παρουσίαση του συνδυασμού εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.

Μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, γεμάτο παλμό, στο κατάμεστο Φιλίππειο, ο κ. Στάμκος χαρακτήρισε τις εκλογές ως “μάχη της Αλήθειας με το Ψέμα” και κατηγόρησε τους πολιτικούς του αντιπάλους για “κυνήγι της καρέκλας” με αοριστολογίες και διαστρέβλωση της πραγματικότητας. “Εκείνοι διάλεξαν αυτό το δρόμο, κυρίως ο αμετανόητος μόνιμος διεκδικητής και ο υποτίθεται γεμάτος νέες ιδέες και οράματα καινούργιος, αντί για πρόγραμμα και προτάσεις να ψεύδονται και να αοριστολογούν, μπας και ξεγελάσουν τους συνδημότες μας”, είπε και κάλεσε τους κ. Καστερίδη και Φουντουκίδη σε debate. “

“Πάμε μπροστά στους δημότες, να δούμε πόσο μετράει η αλήθεια και πόσο το ψέμα”, είπε και καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο.

Ο κ. Στάμκος μίλησε αναλυτικά για τα έργα που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια των τριών συνεχόμενων θητειών του ως δήμαρχος. “Είναι έργα που γίνονται παντού, άλλα πιο φανερά όπως οι 24 νέες παιδικές χαρές σε όλο το Δήμο και άλλα λιγότερο όπως οι υπογειοποιήσεις καλωδίων ή τα νέα δίκτυα ύδρευσης αποχέτευσης. Είναι έργα που γίνονται στην ώρα τους και με προτεραιότητες. Και οι προτεραιότητες σημαίνουν αξίες, σημαίνουν τι θεωρούμε ουσία και βασική ανάγκη που δεν μπορεί να περιμένει. Έτσι θα συνεχίσουμε!”, τόνισε.

Παράλληλα, ο κ. Στάμκος παρουσίασε υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους μέσα σε μια θύελλα χειροκροτημάτων. «Αυτά τα διαμάντια, αυτές και αυτοί οι εγγυητές του παρόντος και του μέλλοντος μας έχουν ένα κοινό: την πιο ανιδιοτελή, αφιλοκερδή, την πιο καθαρόαιμη επιθυμία να προσφέρουν στην κοινωνία και στο Δήμο μας.

Με τέτοιο συνδυασμό δε χάνεις!», είπε χαρακτηριστικά.