Κουφάλια:Τα νέα των Πολιτιστικών συλλόγων

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Κουφαλίων Αριστοτέλης Πολιτιστικός Αριστοτέλης , συμμετείχε με το γυναικείο φωνητικό σύνολο “Donne in Tono” στο 9ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στην Ν.Καλλικράτεια.

Για άλλη μια φορά μάγεψαν το κοινό!

Ευχαριστούμε τη μαέστρο μας κα. Ελεονώρα Καλαϊτσίδου Ella Kalaitsidou!

Συγχαρητήρια σε όλες τις χορωδίες που συμμετείχαν!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Νέας Προποντίδας για την άψογη διοργάνωση και τη ζεστή φιλοξενία τους.Επίσης ευχαριστούμε τον μαέστρο κ.Γιάννη Σγούρα και τα μέλη της Δημοτικής χορωδίας Ν. Καλλικράτειας για την τιμητική πρόσκληση και την υπέροχη μουσική βραδιά!


Κάθε μήνα και μια δράση πολλές φορές και δύο όπως λειτούργησε από την αρχή της σύστασής του πριν ένα χρόνο και συνεχίζει ο Π. Σ. Κουφαλίων Η ΕΝΩΣΗ:

1)Κυριακάτικη ξενάγηση στα ιστορικά μνημεία του Δήμος Χαλκηδόνος 3-3-2024 με κατάληξη σε ταβέρνα με πανοραμική θέα στη Ν. Μεσήμβρια με φαγητό και χορό.

2) 1η Χορωδιακή Συνάντηση του Συλλόγου στις 6-4-2024 στο Χατζάκειο Πνευματικό Κέντρο με χορωδίες απ’ όλη την Ελλάδα.

3) Αναβίωση του Εθίμου “Δα πάμι στο Μούριγκλι” 10-5-2024 ανήμερα εορτής της Ζωοδόχου Πηγής στον περίβολο χώρο του εξωκκλησιού. Έθιμο που γιορταζόταν από το 1926 με ετοιμασία κουρμπανιού που διανεμόταν στους πιστούς μετά τη θεία λειτουργία και ακολουθούσε γλέντι και χορός μέχρι αργά το απόγευμα. Δράση Παραδοσιακής ταυτότητας του Συλλόγου που γίνεται για πρώτη φορά και θα γίνεται κάθε χρόνο.

Σας περιμένουμε να γίνουμε όλοι μαζί μια παρέα με πολύ όμορφους προορισμούς και συνεχείς δράσεις με την οικογένεια του Πολιτιστικός Σύλλογος Κουφαλίων – Η ΕΝΩΣΗ .


ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΚΛΊ ΑΝΑΚΟΙΝΏΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 Κ ΩΡΑ 11:00 έως 13:00 πμ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ.ΜΕΛΗ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΏΣΕΙ ΤΟ 18ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΌ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2 €.

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ 694 628 0351 ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.

κ.ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΈΛΤΙΟ ΕΩΣ ΠΑΡΆΣΚΕΥΗ 01/03/24 18:00μμ.


Κοπή πίτας…

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους φίλους κ χορευτές του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους ..

κοντά μας παρευρέθηκαν επίσης

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πολιτισμού κύριος ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών και υπεύθυνος για τη δημοτική ενότητα Κουφαλίων κύριος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΥΔΗΣ

Ο Πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Κουφαλιων κύριος ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Και Ο Αντιπρόεδρος τοπικού συμβουλίου κύριος ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΙΚΟΥΔΗΣ

Καλη χορευτικη κ δημιουργική χρονια .

Με τιμή το ΔΣ..