Π.Α.Ο. Κουφαλίων: “Τα πήρε όλα κι έφυγε”-Πρωταθλητής & κυπελλούχος !! (vid-ΦΩΤΟ)

Μια αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος ο Π.Α.Ο. Κουφαλίων στέφθηκε πρωταθλητής κατακτώντας για πρώτη φορά στην μεγάλη του ιστορία το νταμπλ, αφού πέρασε νικηφόρα από τον Άγιο Αθανάσιο κερδίζοντας 1-2.

Η ομάδα των Κουφαλίων σήμερα πήγε για δύο αποτελέσματα, αφού με νίκη ή ισοπαλία “καθάριζε” το πρωτάθλημα και τα κατάφερε .Το παιχνίδι αγωνιστικά ήταν μέτριο στο πρώτο ημίχρονο και καλύτερο στην επανάληψη, με τις ομάδες να ξεκινούν αναγνωριστικά τον αγώνα.Οι γηπεδούχοι φαινόταν ότι ήταν περισσότερο αγχωμένοι αφού παίζανε το τελευταίο τους χαρτί για να έχουν ελπίδες για το πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πιο παθιασμένοι για να πάρουν το αποτέλεσμα.

Η επιστροφή του Χαριζάνη στο κέντρο της άμυνας έκανε τον ΠΑΟ να φαίνεται διαφορετικός απ ότι στην Τρίγλια , αλλά δεν θα πρέπει να αδικήσουμε και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που μέχρι το τελευταίο λεπτό μαζεύαν δυνάμεις για να τελειώνουν από σήμερα με το πρωτάθλημα.

Δείξανε όλη την χρονιά ότι το θέλανε.Το καταφέρανε.Το άξιζαν !! .

Το φιλμ του αγώνα

ΓΚΟΛ!! Στο 26′ ο Γάκης εκτέλεσε ως συνήθως αριστοτεχνικά κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του , η μπάλα αφού έσκασε στην περιοχή βρέθηκε στα πόδια του Αϊβάζη που με βολέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Χατζόπουλου κάνοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς συμπαικτών και φιλάθλων

Στο 38′ δυνατό σουτ του Αϊβάζη και πάλι, η μπάλα πέρασε άουτ

ΓΚΟΛ!! Στο 53′ μετά από απανωτά σουτ που βρίσκανε είτε σε αμυντικούς είτε στον Κύρου, ο Μιμικόπουλος με φοβερό σουτ ισοφαρίζει για την ομάδα του και δίνει στο παιχνίδι μια άγρια ομορφιά.

Στο 66′ μεγάλη ευκαιρία για τα Κουφάλια όταν η ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Τσακίρη πέρασε μόλις άουτ

Στο 78′ ο ΑΟΚ έμεινε με δέκα όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο εκνευρισμένος από ώρα Φιγκούρι.

Στο 83′ κεφαλιά του Μπούκα δίπλα από το δοκάρι

Στο 84′ εξαιρετικό δυνατό σουτ του Τσακίρη η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

Στο 88′ ωραία προσπάθεια του Μπαρντούσι μπλόκαρε ο Κύρου

ΓΚΟΛ!! Στις καθυστερήσεις του αγώνα στην τελευταία φάση και ενώ όλα είχαν σχεδόν κριθεί ο Κουμαντανίδης  διαμόρφωσε το τελικό 1-2 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσάιντ. (και μάλλον να έχουν δίκιο)

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (Κ. Κορμαρής): Χατζόπουλος, Tafa, Κουνουπάκης (82′ Αβραάμ), Φιγκούρι, Σάμιος (87′ Τάχατος), Δέλλιος, Λαφτσίδης (68′ Μιμηκόπουλος Γ.), Χατζημιχαήλ, Μπαρντούσι, Μπούκας, Μιμηκόπουλος Θ.

ΠΑΟ Κουφαλίων (Α. Τσιτενίδης): Κύρου, Καζανάς (72′ Χατζηλασκαράκης), Γάκης, Χαριζάνης, Λιόντας, Τσακίρης, Θωμαΐδης (55′ Κουμαντανίδης), Μαργαρίτης, Μαντζιούνης (90+ Halilaj), Παπατζίκος, Αϊβάζης

Διαιτησία: Χανίδης (Ντάβελας – Πατσιάς)-Πολύ καλοί

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ

  • Πέντε λεπτά πριν την αποβολή του Φιγκούρι ο Κορμαρής βλέποντας τον παίκτη του εκνευρισμένο τον κάλεσε στον πάγκο και του έκανε συστάσεις να ηρεμήσει αλλά μάταια όπως αποδείχτηκε
  • Αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων είδαν μαζί το παιχνίδι χωρίς να συμβεί το παραμικρό μεταξύ των συνδημοτών
  • Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων του ΑΟΚ
  • Ο δημοτικός σύμβουλος Βλαϊκούδης Σιδέρης είδε παρέα το παιχνίδι με τον πρόεδρο της ΔΕ Αγίου Αθανασίου Σάββα Γανιτίδη
  • Χαμόγελα από τον χορηγό της ομάδας Μηνά Μηντζιαρίδη που αποδείχτηκε γουρλής φέτος για τον ΠΑΟ
  • Την νίκη ζήτησε πριν το παιχνίδι σαν δώρο για την ονομαστική του γιορτή ο πρόεδρος του ΠΑΟ Κουφαλίων Γιώργος Σαμαράς και οι παίκτες του του το έκαναν.
  • Με την ψυχή τους πανηγύρισαν στ αποδυτήρια το νταμπλ οι παίκτες του ΠΑΟ Κουφαλίων αφού έγιναν μια αγκαλιά, ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες σαμπάνιες.
  • Παρά την ένταση στις τελευταίες φάσεις του αγώνα οι παίκτες των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλιασμένοι μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή
  • Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά σε περιγραφή του Αντώνη Βουλγαράκη
  • ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
  • ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ-ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ

  • ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *