Δήμος Χαλκηδόνος:Δημοτικό Συμβούλιο Τετάρτη 13/12 ώρα 19.00

Π  Ρ  Ο  Σ  Κ  Λ  Η  Σ  Η

ΑΡ.ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ 23/2017

 

Καλούνται τα  μέλη  του  Δ.Σ.  σε ΤΑΚΤΙΚΗ  συνεδρίαση,  την  Τετάρτη  13/12/2017  και ώρα 7:00 μ.μ.  στην αίθουσα  συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΚΑΠΗ Κουφαλίων)  όπου θα συζητηθούν τα θέματα όπως παρακάτω:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση 18ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2017 Δήμου Χαλκηδόνος.
  2. Έγκριση εκμίσθωσης ακινήτου (Δημοτικό Αναψυκτήριο) στην Τ.Κ Αγχιάλου.
  3. Λήψη απόφασης σχετικά με την ίδρυση Νηπιαγωγείου Ειδικής Αγωγής στην Δ.Κ. Αγίου Αθανασίου του Δήμου μας.
  4. Έγκριση παραχώρησης χρήσης χώρων σύμφωνα με το κανονισμό λειτουργίας και διάθεσης Πολιτιστικών Υποδομών του Δήμου Χαλκηδόνος.
  5. Έγκριση μετάβασης και ψήφιση πίστωσης για την καταβολή εξόδων μετάβασης του κ. Δημάρχου στο Μπλαγκόεβγκραντ της Βουλγαρίας στο πλαίσιο της κοινής σύσκεψης μεταξύ των εταίρων μετά από έγκριση του Διασυνοριακού Προγράμματος INTERREG 2014-2020 με ακρωνύμιο HEALTH CARE CENTER.
  6. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής  παραλαβής υπηρεσιών.
  7. Ορισμός μελών για την Επιτροπή Παιδείας Δήμου Χαλκηδόνος σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρ. 50 του Ν.1566/86.
  8. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου: ¨Κατασκευή οχετών για την αντιπλημμυρική προστασία του συνοικισμού Ακροποτάμου¨Αριθ. Μελ. 06/2015.
  9. Έγκριση για μια θέση στάθμευσης επί της εισόδου του οικοπέδου με αρ.469 στο Ο.Τ.69 της Δ.Κ Γέφυρας.
  10. Έγκριση για απαγόρευση στάθμευσης και άδειας εισόδου- εξόδου, στο οικόπεδο με αριθμό 558 του Ο.Τ. 92 της Δ.Κ. Νέας Μεσημβρίας.
  11. Τοποθέτηση πινακίδων απαγόρευσης εισόδου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στον οικισμό Αγχιάλου
  12. Έγκριση της αρ. 136/2017 μελέτης για την εκτέλεση του έργου : « Κατασκευή θέσεων για τους κάδους απορριμμάτων »,και καθορισμός τρόπου δημοπράτησης του.
  13. Παραλαβή της μελέτης «ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΟΡΙΟΓΡΑΜΜΗΣ ΡΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ».
  14. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:“Προσθήκη κατ’ επέκταση τριών αιθουσών διδασκαλίας και μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο του Δ.Δ. Αγίου Αθανασίου”.
  15. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:“Αποχέτευση ομβρίων – κρασπέδωση εισόδου από Εθνική οδό ως τον οικισμό Δ.Δ. Αγχιάλου”.
  16. Ανάκληση της αρ. 70/2017 απόφ. Δ.Σ. και λήψη νέας απόφασης σχετικά με την σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου και της ΜΕΘ-ΠΚΜ.
  17. Αίτημα σχετικά με την παραχώρηση του Ο.Τ. 75 , εμβαδού 6.100,17 τ.μ. (σφαγεία Χαλκηδόνας), στον Δήμο Χαλκηδόνος για αθλητική χρήση.
  18. Έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί δημοτικής οδού από Ελεούσα προς Ε.Ο., για την εγκατάσταση του αγωγού ΤΑP.
  19. Έγκριση παράτασης για την εκτέλεση του έργου : «Εργασίες οδοποιίας στην περιοχή επέκτασης της Δ. Κ. Χαλκηδόνας » (αρ.μελ. 29/2016)
  20. Χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του υποέργου 2 : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Κ. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΑΔΕΝΔΡΟΥ » της πράξης με MIS 5003925.

 

                                                                     Ο Πρόεδρος                                                     

                                                               Κοσκινάς Ευρυσθένης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *