ΜΕΒΓΑΛ-Παρουσίαση νέου στραγγιστού

Το νέο στραγγιστό γιαούρτι της παρουσίασε στους εκπροσώπους τύπου η ΜΕΒΓΑΛ, σε μια ωραία εκδήλωση χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη.

Εκ μέρους της εταιρίας μίλησε η Κα Μαίρη Χατζάκου η οποία μεταξύ άλλων είπε:

“Είμαι πολύ περήφανη που σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα πραγματικά καταπληκτικό προϊόν. Πάνω του είναι γραμμένη όλη η ιστορία της ΜΕΒΓΑΛ.Μια ιστορία πέντε γενεών γαλατάδων.”

Νέο Στραγγιστό Γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ

Μία σημαντική επένδυση  που αφορά το τμήμα παραγωγής γιαούρτης ολοκλήρωσε πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ. Το ύψος της επένδυσης έφτασε τα 5,3 εκ. € και περιλαμβάνει:

  • Εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής με separator γιαούρτης
  • Αγορά μηχανής συσκευασίας γιαούρτης ultra clean (υψηλής υγιεινής)
  • Νέο χώρο συσκευασίας γιαούρτης, με προδιαγραφές clean area ISO 8 (κλιματισμός και φίλτρανση του αέρα)

Με τη συγκεκριμένη επένδυση επιτυγχάνονται: Διασφάλιση υψηλής υγιεινής με μεγαλύτερη διατηρησιμότητα των παραγόμενων προϊόντων, αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας γιαούρτης και παράλληλα  δυνατότητες παραγωγής νέων προϊόντων για διεύρυνση της προϊόντικής γκάμας της εταιρείας που ήδη περιλαμβάνει περισσότερους από 170 κωδικούς.

Στις σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις παράγεται το Νέο Στραγγιστό Γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ εδώ και λίγες μέρες, από τις 14 Μαΐου 2018.

Η υψηλή τεχνολογία των νέων εγκαταστάσεων υποτάσσεται στις απαιτήσεις των αυθεντικών παραδοσιακών γεύσεων, που η ΜΕΒΓΑΛ γνωρίζει άριστα! Έτσι η εταιρεία, έχοντας εμπειρία 5 γενεών στο γάλα, παράγει ένα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόν, ένα Στραγγιστό γιαούρτι από 100% ολόφρεσκο ελληνικό γάλα.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδανική δομή, η βελούδινη υφή και η πλούσια γεύση του, που δεν θέλεις να τελειώσει.

Η ΜΕΒΓΑΛ, με στόχο να υποστηρίξει το νέο προϊόν της, έχει σχεδιάσει ένα πλάνο trade ενεργειών, δειγματοδιανομών, γευστικών δοκιμών και παράλληλα επενδύει σε διαφημιστική δαπάνη

 

 

 

 

Κώστας Χατζάκος (αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *