Αγ.Αθανάσιος:Ο Κωνσταντινίδης στους κορυφαίους αθλητές υγρού στίβου !!

Σπουδαία στιγμή για τον συνδημότη μας 18χρονο αθλητή Αριστείδη Κωνσταντινίδη καθώς βραβεύτηκε από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας  σε μία λαμπρή εκδήλωση για τους κορυφαίους αθλητές υγρού στίβου του 2018 στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου, την Τετάρτη 6 Μαρτίου.

Ο Αριστείδης (Άρης) Κωνσταντινίδης. γεννήθηκε το 2001 στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης όπου και διαμένει. Ξεκίνησε τη κολύμβηση σε ηλικία 3,5 ετών στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. ενώ αγωνίζεται με την κολυμβητική ακαδημία “Αστέρια” (αγωνιζόταν μέχρι πέρυσι στον ΠΑΟΚ)

Αγωνίζεται τόσο στην κλασική όσο και στην τεχνική κολύμβηση όπου και είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων. Όλα αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει πάνω από 100 μετάλλια σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Η μεγαλύτερη επιτυχία του είναι το ασημένιο μετάλλιο στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες τεχνικής Κολύμβησης το 2018 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Άρης Κωνσταντινίδης δήλωσε στο e-koufalia.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων στην Κωνσταντινούπολη, διότι οι κόποι της περασμένης χρονιάς μου έδωσαν το ασημένιο μετάλλιο. Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά καθώς αναγκάστηκα να αλλάξω προπονητή στα μέσα της χρονιάς συνεχίζοντας με τον κ Στέφανο Ζαφειριάδη, ένα άνθρωπο που άλλαξε τα πάντα προς το καλύτερο και του οφείλω πάρα πολλά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα Α.Α. Αστέρια, τον κ. Βαγγελακάκη και κ. Νάτσιο για την σημαντική στήριξη τους και φυσικά τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζουν στα πάντα και χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατον να φθάσω σε αυτό το επίπεδο.”

Ο Άρης που είναι μαθητής του ΕΠΑΛ Αγ.ΑΘανασίου, τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά θα διεκδικήσει αθλητική υποτροφία σε Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ όπου και έχει ξεκινήσει προκαταρκτικές επαφές.

Να ευχηθούμε ολόψυχα στο νεαρό αθλητή του Δήμου μας να συνεχίσει πάντα με επιτυχίες και να μας κάνει υπερήφανους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *