Κορνήλιος Τσαλώνης: “Ευχαριστώ το τεχνικό team τους αθλητές και τους φιλάθλους μας”

ΑΜΣ Χαλκηδόνας – ΦΑΙΑΚΑΣ Κέρκυρας 79-65

Την παραμονή της στη Β’ ΕΘνική κατηγορία μπάσκετ εξασφάλισε και μαθηματικά η ομάδα της Χαλκηδόνας μετά την Σαββατιάτικη νίκη της επί του Φαίακα Κέρκυρας.Σ’ ένα δύσκολο πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε, οι παίκτες του Σάκη Τέντσου τα κατάφεραν και πραγματοποίησαν το φετινό στόχο που ήταν η παραμονή.

Δεκ : 21-13 , 39-29 , 56-48. , 79-65

Χαλκηδόνα (Τέντσος) : Σπύρας 2 , Μαρκίδης , Δανάκης , Τσακαλέρης , Παπαδόπουλος 10 (1) , Μυλωνίδης , Κούτε 20 , Γιαννόπουλος 12 (2) , Δελίδης 15 (5) , Σιόλογκας 5 , Σικαλίδης , Φυλακτός 15(4) .

Φαίακας Κέρκυρας. (Χατζής) : Αυγερινός 9 , Σκούρτης 12 , Σάγιας 4 , Θεόδωτος 2 , Σπίνουλας 4 , Γιαννούλης 2 , Βλαχόπουλος 7(1) , Γερασιμόπουλος 23(6) , Βαγιάς 2

Ο πρόεδρος της ομάδας Κορνήλιος Τσαλώνης έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος και σε δηλώσεις του στο e-koufalia.gr τόνισε:

“Είμαστε χαρούμενοι καθώς η ομάδα μας θα αγωνίζεται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην Β εθνική κατηγορία. Ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας . Παρόλο που η ομάδα μας άλλαξε πολύ γρήγορα δύο προπονητές κατάφερε στο τέλος και βρήκε το δρόμο της για να εκπληρώσει τον βασικό στόχο που δεν ήταν άλλος από την παραμονή της στην κατηγορία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το τεχνικό team τους αθλητές αλλά και τους φιλάθλους μας , που δώσανε τα πάντα για να έρθει η επίτευξη του στόχου .

Θέλει άλλες τρεις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ελπίζουμε πως την νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την ομάδα μας δυνατή και ενισχυμένη καθώς έχουμε πλέον την εμπειρία από την κατηγορία . Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχηθεί αυτές τις άγιες μέρες που έρχονται υγεία αγάπη γαλήνη και ευημερία . Το φως του κυρίου να φωτίσει τις ψυχές των ανθρώπων με περισσότερα χαμόγελα”

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο συμπαθής Κορνήλιος αποφάσισε να διεκδικήσει ένα ακόμα “ροζ φύλλο” αλλά αυτή τη φορά σε διαφορετικό τερέν. Θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες εκλογές.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *