Κουφάλια-Αγ.Αθανάσιος:Ποδήλατο Δρομίζουμε-Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΔΡΟΜΙΖΟΥΜΕ

Ανακοίνωση-Ένωση Γονέων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος

Όπως όλοι οι Δήμοι στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη,έτσι και ο δικός μας Δήμος συμμετείχε στην Εβδομάδα Ευρωπαικής Κινητικότητας με την δράση “Ποδηλατο-δρομίζουμε” .Μια διοργάνωση που είχε μεγάλη επιτυχία γιατί όλοι εσείς την στηρίξατε .Γιατί όλοι εσείς ήσασταν δίπλα μας για άλλη μια φορά.Για όλους εσάς λοιπόν ,για όλα τα παιδιά μας ,αξίζει να παλέψουμε για την πόλη μας Αξίζει να σταθούμε αντάξιοι της στήριξη σας γιατί αξίζετε πολλά και θα προσπαθήσουμε για αυτό.
Δίπλα μας σήμερα εκτός από όλους εσάς ,εκτός από όλους τους “πρωταγωνιστές” της εκδήλωσης που ήταν τα παιδιά μας ,τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Δήμαρχος του Δήμου μας κος Γιάννης Τσουκνιδάς όπου και έκοψε την κορδέλα της εκκίνησης ,οι τοπικοί σύμβουλοι της ΔΕ Κουφαλίων κοι Σιδέρης Βλαικούδης και Χαράλαμπος Γκορίδης.


Να ευχαριστήσουμε επίσης την διοίκηση της ακαδημίας του ΠΑΟ Κουφαλίων για την στήριξη τους. Μήνυμα χαιρετισμού από τον αντιδήμαρχο Τεχνκής Υπηρεσίας κο Ζήση Βαινά.
Το λυπηρό είναι ότι η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κωστοπούλου προτίμησε να παραβρεθεί σε άλλη εκδήλωση παρά να παραβρεθεί σε μια εκδήλωση όπου ο Δήμος Χαλκηδόνος ήταν συνδιοργανωτής.Την ευχαριστούμε και επιφυλασσόμεθα ….
Η απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων Κουφαλίων ‘ηταν κάτι παραπάνω από ηχηρή για άλλη μια φορά,ήταν εκκωφαντική!!
“Αγνοούνται επιδεικτικά οι δράσεις των παιδιών μας”.!!!!!
Να ευχαριστήσουμε επίσης τους χορηγούς μας
Μεβγάλ Γαλακτοβιομηχανία για τα κακάο
Βαλσαμάκης Γιώργος για τα νερά
Ταβέρνα Γκέττας για τον εξοπλισμό
Μποχωρίδης Δημήτρης για τα πλάνα με το drone.

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-#ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ#

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-Σύλλογοι Γονέων Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων Αγίου Αθανασίου 

Με πολλά χαμόγελα μαθητές και γονείς γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο !!! Η συμμετοχή των μαθητών πολύ μεγάλη, περίπου 250.Σταθμός έναρξης το ΚΔΑΠ Αγ. Αθανασίου και αφού λάβανε οι μαθητές το νούμερο τους, ακολούθησε ενημέρωση για την οδική ασφάλεια και συμπεριφορά με επιδαπέδια παιχνίδια από την Τροχαία Χαλκηδόνας. Χωρισμός σε ομάδες κατά ηλικία !
1ος σταθμός αναζήτηση και επίλυση γρίφων στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Αθανασίου, στο Γυμνάσιο- Λύκειο Αγίου Αθανασίου και στο ΤΟΕΒ.
2ος σταθμός Μακεδονικός Τάφος με ξενάγηση μαθητών και γονέων.
Τελευταίος σταθμός Πλατεία Αγίου Αθανασίου όπου οι μαθητές πήραν τα κεράσματα τους και τα αναμνηστικά δώρα και περίμεναν την κλήρωση δώρων που αποτέλεσε και την λήξη αυτής της υπέροχης εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε πολύ το Σύλλογο Μοτοσυκλετιστών Αγίου Αθανασίου “WEST SIDE” και τους εθελοντές αθλητές/τριες από το Γυμναστήριο Gymforyou ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ και από τον Α.Σ ΠΥΓΜΗ Ikaika Dojo Αγίου Αθανασίου καθώς και τους εθελοντές Διασώστες Δήμου Χαλκηδόνος που η βοήθεια τους ήταν πολύτιμη για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *