ΠΑΟ Κουφαλίων 2-1 Ιάσων Αυγής (Γκολ-Φάσεις-Δηλώσεις)

Ένα φοβερό σε εξέλιξη παιχνίδι παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο δημοτικό στάδιο Κουφαλίων. Ένα παιχνίδι με τρία γκολ, ένα ακυρωθέν γκολ με διακοπή και ένταση, ένα δοκάρι και αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κουφαλιώτες παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο μετά την απρόσμενη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής , έπρεπε αρχικά να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να κατακτήσουν πρωτίστως τους τρεις βαθμούς βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το θέαμα.

Από την αρχή είχαν την κυριαρχία και προσπάθησαν για ένα γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος.Αν και πίεζαν και είχαν πλήρη κατοχή και κάποιες καλές φάσεις το γκολ άργησε να έρθει.

Ήταν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο mvp της Α1 Χατζηλιάδης έπιασε ένα φοβερό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή (ούτε η κάμερα πρόλαβε να το δει) και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Ένα γκολ δείγμα της κλάσης του ποδοσφαιριστή των Κουφαλίων.

Νωρίτερα οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δίκαια για καταφανέστατο πέναλτι που δεν τους δόθηκε όταν μετά από σουτ,  αμυντικός του Ιάσωνα βρήκε καθαρά την μπάλα (που είχε πορεία προς εστία) με το χέρι του.Μια φάση που δεν “είδαν” ούτε διαιτητής ούτε βοηθός ,και έρχεται να προστεθεί στην ατζέντα με τις “παράξενες” φετινές διαιτητικές αποφάσεις εις βάρος του ΠΑΟ Κουφαλίων.


Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο περιορίστηκαν σε ρόλο κομπάρσου αφού δεν κατάφεραν να μπουν με αξιώσεις στην περιοχή των γηπεδούχων και να δημιουργήσουν κάτι καλό.
Όλα τα “λεφτά” ήταν το δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν και πάλι καλύτερα και έκαναν κάποιες φάσεις κυνηγώντας ένα δεύτερο γκολ.

Στην πρώτη αξιόλογη προσπάθεια όμως των παικτών της Αυγής ήρθε η ισοφάριση.Σε μια μακρινή μπαλιά στο ύψος περίπου της μικρής περιοχής ο Παναγιωτόπουλος κατέβασε ανενόχλητος την μπάλα και με πολύ ωραίο τρόπο έκανε το γκολ για την ομάδα του.
Μετά την ισοφάριση η Αυγή ήταν αυτή που πήρε τα ηνία του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι έδειχναν μουδιασμένοι και ανήμποροι να αντιδράσουν και πέρασε ώρα μέχρι να ισορροπήσουν.Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και έβγαιναν με περισσότερη ευκολία στην κόντρα επίθεση.

Στο 75′ έγινε η φάση που “άναψε” τα αίματα.Ο ΠΑΟ Κουφαλίων πέτυχε γκολ με τον Τσεκερίδη, με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει σέντρα.Μετά το γκολ ο βοηθός Παπαδόπουλος ο οποίος δεν σήκωσε σημαία, δέχτηκε τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και πάγκου της Αυγής .Από την μια οι παίκτες των Κουφαλίων πανηγύριζαν το γκολ και από την άλλη ο βοηθός είχε περικυκλωθεί από παίκτες και παράγοντες της Αυγής.`

Τελικά μετά από διαβουλεύσεις του διαιτητή κ.Παπαγγελή με τον βοηθό κ.Παπαδόπουλο ο δεύτερος σήκωσε την σημαία με καθυστέρηση πέντε λεπτών και το γκολ ακυρώθηκε (σωστά) σαν οφσάιντ.

Σειρά είχαν παίκτες και παράγοντες των Κουφαλίων για να διαμαρτυρηθούν καθώς θεώρησαν ότι ο επόπτης ακύρωσε σε δεύτερο χρόνο το γκολ μετά την πίεση που δέχτηκε από τους φιλοξενούμενους.

Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από ένα τέταρτο περίπου ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιο επεισόδιο.

Μια λάθος διαχείριση φάσης από τον  κ.Παπαδόπουλο Ηλ. ο οποίος  θα μπορούσε από την αρχή να σηκώσει την σημαία του και να μην γίνει τίποτα απ όσα έγιναν και παραλίγο να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα.

Λίγο αργότερα η ποδοσφαιρική ευφυία και πάλι του Χατζηλιάδη έδωσε το δικαίωμα στους κυανόλευκους να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ.Ο παίκτης των Κουφαλίων είδε το κενό στην άμυνα της Αυγής, έκανε ψηλοκρεμαστή λόμπα ψάχνοντας τον δραστήριο χθες Τσεκερίδη , ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Haxhillari, μπήκε έξυπνα στη φάση και έχοντας πλάτη, με γυριστή κεφαλιά κατάφερε και πέτυχε ένα δύσκολο γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλα μετά την ένταση που προηγήθηκε.

Να σημειωθεί ότι μετά το γκολ είχαμε εκ νέου διακοπή του αγώνα για περίπου δέκα λεπτά καθώς ο τερματοφύλακας της Αυγής τραυματίστηκε και χρειάστηκε να γίνει αλλαγή.

Στο συνέχεια του αγώνα ο Ιάσωνας έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν μετά από σύγχυση στο κέντρο της άμυνας των Κουφαλίων η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρακούτση.

Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή δεν υπήρξε κάτι άλλο αξιόλογο.Ο ΠΑΟ Κουφαλίων κατάφερε και πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, αν και είχε κάποιους παίκτες σε μέτρια μέρα (Κοτσαρίδης,Πολίτης,Ζαγναφέρης) το οποίο θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα καθώς ακολουθούν δυο  δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια (Φοίνικας Πολίχνης και ΑΕ Ευόσμου).

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να προβληματίσει το εύκολο γκολ που δέχτηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα (η δεύτερη χειρότερη άμυνα από τους 9 πρώτους της βαθμολογίας).”Φθηνά” γκολ που προέρχονται είτε από ατομικά λάθη και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των αμυντικών κυρίως παικτών,  είτε από την εν γένει αμυντική λειτουργία της ομάδας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Έπαιξαν ακόμα ΠΑΟ Κουφαλίων:Μάντζιος,Γιαννουπλάκης,Γάκης,Κατσιπίδης Ιάσων Αυγής:Αβραμίδης,Νιάνιος,Σταμρακάκης

ΓΚΟΛ & ΦΑΣΕΙΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

  • Στα θετικά η επιστροφή του Μπουγαϊδη μετά τον τραυματισμό του, ο οποίος όσο είχε δυνάμεις κρατούσε στο κέντρο μόνος του , καθώς και η πολυαναμενόμενη επιστροφή μετά από αρκετούς μήνες του Γιαννουπλάκη. Επιστροφή όμως υπήρξε και για τον Γάκη που μετά το πέρασμα του από την Χαλκηδόνα ξαναφόρεσε την φανέλα του ΠΑΟ Κουφαλίων και μπήκε σαν αλλαγή στον χθεσινό αγώνα.
  • Σουτάρει και με τα δυο πόδια, κάνει γκολ, δημιουργεί φάσεις,βγαίνει στο ένας μ έναν,έχει σέντρα στην κίνηση, είναι γρήγορος,μαρκάρει.Για όσους δεν κατάλαβαν.Ανέστης Χατζηλιάδης.
  • Με ασθενοφόρο έφυγε για το νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα ο άτυχος τερματοφύλακας του Ιάσωνα Αυγής Haxhillari.

  • Στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου βρέθηκε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ Κουφαλίων  Milos Jokic.Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής περιμένει με αγωνία να εκδοθεί το δελτίο του και να μπορέσει σύντομα να αγωνιστεί.

  • Αρκετός κόσμος και στις δυο κερκίδες για ακόμα ένα παιχνίδι.Μεταξύ αυτών όπως πάντα βέβαια “ειδήμονες” και “παντογνώστες “

Σ.Η.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *