Θεσσαλονίκη: Θετικός στο αλκοτέστ ο οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους

Πάνω από τα επιτρεπτά όρια κατανάλωσης αλκοόλ, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως βρισκόταν ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος παρέσυρε ένα ζευγάρι και το 2 ετών παιδί τους, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη, φέρεται να βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη. Ο 46χρονος κρατείται και αύριο, Πέμπτη, αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Το ζευγάρι, Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, ενώ το παιδί βρίσκεται σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στην παιδοχειρουργική κλινική. Η οικογένεια είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη για διακοπές και βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο πιθανότατα για να νοικιάσει κάποιο όχημα.

Ο 37χρονος άνδρας διεκομίσθη διασωληνωμένος από το ΕΚΑΒ και η 34χρονη γυναίκα διασωληνώθηκε με την άφιξή της στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Και οι δύο υποβάλλονται σε απεικονιστικές και άλλες εξετάσεις, όπως και το παιδί

Η κατάσταση και των δύο κρίνεται σοβαρή, όμως του άνδρα περισσότερο. Η γυναίκα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι έγκυος στον 5ο μήνα. Οι ενήλικες αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις (φέρουν τραύματα, κατάγματα, θλάσεις κλπ).