Π.Α.Ο. Κουφαλίων:Μένει ο Τσιτενίδης-Ποιοι ανανέωσαν μέχρι τώρα

Μπορεί να έληξαν οι φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις για την ομάδα του Π.Α.Ο. Κουφαλίων αλλά η δουλειά για τους διοικούντες για τη νέα σεζόν ήδη έχει ξεκινήσει.

Κύριο μέλημα ήταν να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Ανέστης Τσιτενίδης, ο “καπετάνιος” που φέτος μετά από μια καταπληκτική χρονιά οδήγησε την ομάδα στο νταμπλ.Διάθεση και από τις δύο πλευρές υπήρχε οπότε όπως ήταν αναμενόμενο τα χέρια δόθηκαν και Τσιτενίδης-Π.Α.Ο. Κουφαλίων συνεχίζουν μαζί στα σαλόνια της Α1.

Επόμενος στόχος ήταν να παραμείνει ο κορμός της ομάδας και άμεσα ξεκίνησαν συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν φέτος την φανέλα των Κουφαλίων

ΠΑΠΑΤΖΙΚΟΣ,ΛΙΟΝΤΑΣ,ΤΣΑΚΙΡΗΣ,ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ,

ΧΑΡΙΖΑΝΗΣ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ,

ΜΑΤΖΙΟΥΝΗΣ,ΓΑΚΗΣ,ΚΥΡΟΥ,ΚΑΖΑΝΑΣ,

ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΙΔΗΣ

ήδη ανανέωσαν, με τις συζητήσεις και τις επαφές να συνεχίζονται για ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν αλλά και τους νέους που θα πλαισιώσουν τον σύλλογο.

Από πολύ νωρίς λοιπόν όπως όλα δείχνουν η διοίκηση θέλει να βάλει τις βάσεις για μια ακόμα πετυχημένη χρονιά στην δύσκολη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση ΠΑΟΚ προς Π.Α.Ο. Κουφαλίων

Θεσσαλονίκη, 21/5/2017

Το Τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών του Α.Σ. ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά το Σωματείο του ΠΑΟ Κουφαλίων για την ουσιαστική συμβολή του, προκειμένου να διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου με τον Άρη, την προηγούμενη Κυριακή, στο γήπεδο των Κουφαλίων.

Επ’ ευκαιρία, συγχαίρει τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του για τη φετινή κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΜ.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ 
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ
Δημήτρης Κουμαντανίδης
Μπάμπης Χαραλαμπίδης (Babinio)
Κώστας Χαριζάνης

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *