Τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών για την Τ.Ο. Δήμου Χαλκηδόνος

Μετά τις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ τα αποτελέσματα για την ΔΗ.Μ.Τ.Ο. Δήμου Χαλκηδόνος και τη Β ΝΟΔΕ είναι τα παρακάτω:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΛΑΛΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 132
ΜΕΛΗ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 38
ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 34
ΚΑΡΑΔΗΜΟΓΛΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ 46
ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ 38
ΜΕΤΛΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 25
ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 73
ΝΑΡΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 54
ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΔΑΝΑΗ 50
ΣΦΕΤΣΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 25
ΧΛΟΠΤΣΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 28
Την τελευταία εκλόγιμη θέση καταλαμβάνει ο κ.Σφέτσος αφού έλαβε τις ίδιες ψήφους με τον κ.Μετλάρη (25) και διενεργήθηκε κλήρωση όπως προβλέπεται.Η τοπική θα προχωρήσει σε διεύρυνση θεματικών μελών (εξαγγελία προέδρου) για την αξιοποίηση όλων των μελών που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο και στην παράταξη.
 ΨΗΦΙΣΑΝ 157 ΜΕΛΗ
 
Αμέσως μετά την εκλογή του ο κ.Οκλαλιώτης έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Ως νέος Πρόεδρος της ΔΗ.Μ.ΤΟ. θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της παράταξης μας που προσήλθαν να ψηφίσουν για την διαδικασία ανάδειξης του νέου Συμβουλίου μας.
Εγώ και όλοι οι Σύμβουλοι της ΔΗ.Μ.Τ.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι πήραμε τα μηνύματα και από τους συμμετέχοντες, αλλά και από τον απλό κόσμο που δεν προσήλθε στην κάλπη.
Διεύρυνση της Οργάνωσης μας με θεματικούς εκπροσώπους, ενημέρωση, και εξωστρέφεια προς την κοινωνία θα είναι το πρωταρχικό μας μέλημα, με συνέπεια και ταπεινότητα.
Θα προσπαθήσουμε να είμαστε χρήσιμοι στον τόπο και την παράταξη μας ακολουθώντας το όραμα του Αρχηγού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, ενός ηγέτη που πιστεύει στην αξιοσύνη, στον άνθρωπο και στις δυνατότητες της Ελλάδας.
Εμείς θα ζητήσουμε την βοήθεια σας και το μόνο που θα θελήσουμε από εσάς είναι να μας κρίνετε ΑΥΣΤΗΡΑ κατά την διάρκεια της θητείας που θα διανύσουμε και όχι στο τέλος της.
ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ.
ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ.
ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.”

Με σεβασμό
Οκλαλιώτης Ανδρεας
Πρόεδρος ΔΗ.Μ.Τ.Ο.

 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ Β ΝΟΔΕ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΒΡΑΝΟΣ ΘΩΜΑΣ 127
ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 21
ΜΑΤΖΑΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ 8
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ
ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΕΛΠΙΝΙΚΗ 19
ΖΑΒΕΡΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 102
ΙΝΝΟΥ ΣΤΕΛΛΑ 39
ΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ 95
ΝΤΟΤΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ 57
ΠΑΖΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 27
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 11
ΤΡΑΙΚΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5
ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 47
ΧΑΓΙΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ 10

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *