Ένωση συλ.Γονέων Α/θμιας: “Ενημερώστε μας για τα οικονομικά στοιχεία”

ΘΕΜΑ : «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019»

Αξιότιμη κα Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε και πλέον εγγράφως να μας καταθέσετε τα οικονομικά στοιχεία και το ταμείο για το έτος 2019 που έχετε παραλάβει με την σύσταση της νέας Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος ,όπου η Ένωση Γονέων Α/βαθμιας Εκπαίδευσης εκπροσωπείται θεσμικά .

Θα θέλαμε να τονίσουμε δε ότι με βάση την παρ.12β της υπ.αριθ 84402/24.02.2011(ΦΕΚ 318/25.2.2011 τεύχος Β’) απόφασης ΥΠΕΣΑΗΔ ορίζεται ότι «Ο Πρόεδρος της Σχολικής επιτροπής υποβάλλει μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου κάθε έτους στο διοικητικό συμβούλιο αντίγραφο του βιβλίου «ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ» καθώς και συνοπτικό ετήσιο πίνακα απολογισμού προηγούμενου οικονομικού έτους ,μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά.

Στην παρ.13 της ίδιας απόφασης ορίζεται ότι  : «Το διοικητικό συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής με βάση το βιβλίο «ΕΣΟΔΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ» και το απολογιστικό πίνακα προβαίνει στον έλεγχο των στοιχείων της οικονομικής διαχειρίσεως και αποφασίζει για την έγκριση του με απόφαση , η οποία λαμβάνεται μέχρι το τέλος Μαρτίου. Η απόφαση του ΔΣ της Σχολικής Επιτροπής υπόκειται στην έγκριση του οικείου δημοτικού συμβουλίου .

Με δεδομένο ότι έως και σήμερα δεν έχουμε λάβει τα ανωτέρω οικονομικά στοιχεία και οι ημερομηνίες έχουν παρέλθει κατά πολύ αιτούμαστε την άμεση ενημέρωση μας εγγράφως .

Με εκτίμηση για το ΔΣ  

Πρόεδρος                                                                                         Γ.Γραμματέας

Στέλλα Γαλάνη-Βαλσαμάκη                                                         Ισμαηλίδου Μαρία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *