Αγ.Αθανάσιος-Αναγνώστης:Σε τραγική κατάσταση οι δρόμοι

Από αναγνώστη μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

Σε τραγική κατάσταση οι δρόμοι του Αγίου Αθανασίου.

Ανάμεσα στις πολλές δεσμεύσεις του δημάρχου, κυρίου Αναγνωστόπουλου, κατά την διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα, ήταν και αυτή της αποκατάστασης του οδικού δικτύου του Αγίου Αθανασίου, που χρόνια τώρα ταλαιπωρεί τους κατοίκους της περιοχής.

Ωστόσο, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση και δεν έχει γίνει η παραμικρή ενέργεια για την πραγματοποίηση των δεσμεύσεων που εξαγγέλθηκαν προεκλογικά.
Οι δρόμοι είναι σε άθλια κατάσταση. Συναντάμε λακκούβες, μέχρι και βαθιές, κούφιες οπές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όχι μόνο δεν γίνεται κάποια ενέργεια για ολική αποκατάσταση του οδικού δικτύου, αλλά δεν γίνονται προσπάθειες, ούτε καν, για την αποκατάσταση των επικίνδυνων σημείων που προαναφέρθηκαν. Οι δημότες, αυτοβούλως, τοποθετούν τελάρα και κώνους για να προστατεύσουν τους υπόλοιπους συμπολίτες τους.

Η εύρυθμη λειτουργία του οδικού δικτύου -και κατ’ επέκταση η ασφάλεια των δημοτών- , αποτελεί ευθύνη του Δήμου.

Ο Δήμαρχος, δεσμεύτηκε προεκλογικά, για <<Αναγέννηση>> και για <<Νέα Αρχή>> στο Δήμο μας. Τα προβλήματα είναι πολλά και γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Δημάρχου δεν έχουν υλοποιηθεί, μέχρι στιγμής.

Τον καλώ, λοιπόν, να αναλάβει άμεσα δράση, τουλάχιστον για την αποκατάσταση των προβληματικών σημείων και να μην θυμάται τους συνδημότες του μόνο προεκλογικά, ως είθισται.

Ν.Τσιούλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *