Α.Οκλαλιώτης:Θα κινηθούμε νομικά-Άμεση αποκατάσταση των ζημιών

Μετά τους βανδαλισμούς στη δημοτικό στάδιο Κουφαλίων σε αγώνα μπαράζ μεταξύ των ομάδων ΑΟ Μεσημβρίας και Δόξα Αδένδρου το περασμένο Σάββατο , το e-koufalia.gr επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ.Ανδρέα Οκλαλιώτη, θέτοντας του το ερώτημα ποιες θα είναι οι ενέργειες που θα γίνουν από πλευράς δήμου.

Ο κ.Οκλαλιώτης δήλωσε ρητά ότι σε συνεργασία με την αστυνομία και μετά την αυτοψία που διεξήχθη, ο δήμος Χαλκηδόνος θα κινηθεί νομικά προς πάσα κατεύθυνση ώστε να αποδοθούν ευθύνες.

” Οφείλουμε να προστατεύσουμε την δημοτική περιουσία και θα κινηθούμε αναλόγως όπως έχουμε πράξει και στο παρελθόν σε άλλα περιστατικά. “

Για να συνεχίσει ” οφείλουν όλοι να σέβονται τις δημοτικές εγκαταστάσεις και αυτό που συνέβη είναι κάτι που δεν θα περάσει έτσι “.

Τελειώνοντας ο κ.Οκλαλιώτης είπε ότι μετά από συνάντηση με τον δήμαρχο κ.Αναγνωστόπουλο , αποφασίστηκε να γίνει άμεσα αποκατάσταση των ζημιών.

Θα πρέπει να θυμίσουμε στους “φιλάθλους” που καταστρέφουν αθλητικές εγκαταστάσεις ότι ο νέος αθλητικός νόμος προβλέπει ιδιαίτερα βαριές ποινές .