Αγ.Αθανάσιος: Αγιασμός στο Δημοτικό Ειδικής Αγωγής

Τελέστηκε χθες ο καθιερωμένος αγιασμός και στο ειδικό σχολείο Αγίου Αθανασίου.Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Ειδικής Αγωγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

“Χθες ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας και για τον Δήμο Χαλκηδόνος . Τελέστηκε ο Αγιασμός του Δημοτικού Σχολείου Ειδικής Αγωγής και του ΕΕΕΕΚ Αγίου Αθανασίου με την ευλογία των ιερέων του Ι.Ν . Ζωοδόχου Πηγής και ξεκινάει αισιόδοξα μια νέα σχολική χρονιά με λιγότερη ταλαιπωρία και περισσότερα όνειρα .

Υποδεχτήκαμε με χαρά νέους μαθητές , νέους εκπαιδευτικούς και τρεις γνώριμους δασκάλους των παιδιών μας που ήταν μαζί μας και την προηγούμενη σχολική χρονιά !!

Ευχόμαστε σε όλους Καλή δύναμη , Καλή φώτιση και πολλή αγάπη στο έργο τους . Είμαστε σίγουροι ότι τα παιδιά μας θα τους την ανταποδώσουν στο πολλαπλάσιο. Και στους φορείς του Δήμου , τον νέο Δήμαρχο κ.Σταύρο Αναγνωστόπουλο και το επιτελείο του ευχόμαστε τα ίδια και καλή συνεργασία και συνεννόηση στα θέματα που ήδη ασχολούνται και στηρίζουν με κατανόηση και βρίσκουν λύσεις . Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους .”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *