Αγ.Αθανάσιος:Δωρεά 54 tablets  στα Δημοτικά Σχολεία από την Isomat

Δωρεά 54 tablets  στα Δημοτικά Σχολεία του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης.

Έχοντας γνώση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν πολλοί μαθητές για τηλεκπαίδευση κατά τη διάρκεια και του δεύτερου lockdown, η ISOMAT προχώρησε στη δωρεά 54 tablets στα δύο Δημοτικά Σχολεία του Αγίου Αθανασίου.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Αθανασίου νιώθει την ανάγκη να μεταφέρει με κάθε τρόπο ένα ειλικρινές, αυθόρμητο και από καρδιάς μεγάλο Ευχαριστώ προς την Isomat Greece και ειδικότερα στον Πρόεδρο της Ιsomat ΑΒΕΕ κύριο Στέφανο Τζιρίτη για τη χορηγία 36 τάμπλετ σε σύνολο 54 συσκευών στο σχολείο μας .

Τους ευχαριστούμε για το ανιδιοτελές ενδιαφέρον και την αμέριστη συμπαράσταση τους στις καθημερινές πραγματικές ανάγκες των μαθητών μας. Η δωρεά της εταιρείας εντάσσεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Προσφοράς 1ης Δεκεμβρίου. Είναι μια ακόμη δράση που ως σκοπό έχει την ουσιαστική κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών.

Σημείωση: Η ευγενική αυτή κίνηση της δωρεάς tablets είναι ανεξάρτητη της απόφασης του Δημάρχου για την προμήθεια ηλεκτρονικού εξοπλισμού από το Δήμο Χαλκηδόνας που είναι σε εξέλιξη ή του Υπουργείου Παιδείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *