Αγ.Αθανάσιος: Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Πολ.Συλλόγου

Τους λόγους για τους οποίους υπέβαλε την παραίτηση της από την θέση της προέδρου του Πολ.Συλλόγου Αγ.Αθανασίου, εξηγεί με ανακοίνωση της η κα Ζωή Αρβανίτου.


“Μετά την ανακοίνωση της “ανασυγκρότησης” του ΔΣ του Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης οφείλω με την σειρά μου να ενημερώσω τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, για τους λόγους που με οδήγησαν σε ανακοίνωση παραίτησης, από τη θέση της Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου!

Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω την επιστολή παραίτησης μου, όπως ακριβώς την κοινοποίησα στο Διοικητικό Συμβούλιο. Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που με τίμησαν με την ψήφο, την συνεργασία και την εμπιστοσύνη τους.

“Αγαπητά μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου,

Μετά από πολυήμερη σκέψη σας εκφράζω την πρόθεση μου να παραιτηθώ από το αξίωμα της Προέδρου του Συλλόγου. Η απόφαση μου αυτή, ούτε ήταν ηθελημένη, ούτε λήφθηκε επιπόλαια.

Σας έχω εκφράσει τα προβλήματα που προέκυψαν από συμπεριφορές και ενέργειες που έγιναν, οι οποίες ήταν αντικαταστατικές και προσβλητικές και είχαν σκοπό την προβολή συγκεκριμένων ατόμων και την απαξίωση του προσώπου του Προέδρου.

Κατόπιν τούτων, δεν είχα άλλη επιλογή από την παραίτηση, ώστε να διευκολύνω το “έργο” τους. Ελπίζω η κατάσταση εντός του ΔΣ , αλλά και του συλλόγου να βελτιωθεί, ειδάλλως βαδίζουμε σε πολύ θολά και επικίνδυνα νερά!!!”


Μετά την παραίτηση της κας Αρβανίτου η νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου του Πολιτιστικού συλλόγου Αγ.Αθανασίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Στεργίδης Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Γιλαντζής Αλέξανδρος

Γραμματέας: Χατζοπούλου Αθανασία

Ταμίας: Παπαϊωάννου Σοφία

Μέλη: Νασιοπούλου Μαρία, Παπαϊωάννου Χρήστος, Τοψιώτη Στέλλα