Αγ.Αθανάσιος:Ενώνονται οι επαγγελματίες για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Ίδρυση Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Αθανασίου και ενίσχυση συνεργασίας για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας

Η αυξανόμενη ανησυχία στην κοινότητα του Αγίου Αθανασίου, για τις πρόσφατες κλοπές και παραβιάσεις στα καταστήματα και τις ιδιοκτησίες μας, έχει οδηγήσει τους επαγγελματίες και τους κατοίκους σε μια απτή αγανάκτηση. Η κατάσταση αυτή απαιτεί άμεση και συγκεκριμένη δράση, γι’ αυτό και η πρωτοβουλία για τη σύσταση ενός Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου από τους επαγγελματίες της περιοχής κρίθηκε απολύτως αναγκαία. Σε μια κρίσιμη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Φεβρουάριου με τον Δήμαρχο κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο και τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κ. Θόδωρο Σιμιλδίμη, τονίστηκε η ανάγκη για άμεση συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές για την επίλυση του προβλήματος.

Με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου, του προέδρου και των επαγγελματιών θα αποσταλεί πρόσκληση προς τους διοικητές των αστυνομικών αρχών της περιοχής μας, ώστε να πραγματοποιηθεί ανοιχτός διάλογος με σκοπό τη δημιουργία ενός ενιαίου σχεδίου δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια μας, γίνονται η αφετηρία για θετικές μεταβολές.

Μέσα από τη σύσταση του Εμπορικού – Επαγγελματικού Συλλόγου, αναλαμβάνουμε να έχουμε κοινή φωνή απέναντι στα φαινόμενα που απειλούν την ευημερία και την ασφάλειά μας. Είναι σαφές ότι μόνο μέσω της ενότητας και της συλλογικής δράσης μπορούμε να επιφέρουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προτάσεις και την υποστήριξη της δημοτικής αρχής σε αυτή την προσπάθεια.

Το προσωρινό ΔΣ

Παρασκευή Κάππα
Ξύντας Ιωάννης

Νικόλαος Στεργίδης
Κυριακή Πεταλά
Νικόλαος Κουκούσης