Αγ.Αθανάσιος:Λαϊκή αγορά-Συνεντεύξεις-Δηλώσεις Αντιπεριφερειάρχη κ.Γιουτίκα (video)

Σας είχαμε ενημερώσει (πατήστε ΕΔΩ) για το θέμα της λαϊκής αγοράς του Αγίου Αθανασίου, μετά την απόφαση (κατά πλειοψηφία) του τοπικού συμβουλίου  να προτείνει την μεταφορά της στην λεωφόρο Αθηνών.

Εμείς πήγαμε στο χώρο που γίνετε τώρα η λαϊκή στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου και μιλήσαμε με μικροπωλητές , επαγγελματίες αλλά και κατοίκους.

Ιδιοκτήτης καταστήματος καφέ στην πλατεία μας είπε :

“Κάθε Παρασκευή δουλεύουν όλα τα μαγαζιά.Η λαϊκή δίνει ζωή στον Άγιο Αθανάσιο.Όντως υπάρχουν κάποια προβλήματα αλλά μπορούν να λυθούν και να μπει μια τάξη.Αν μεταφερθεί θα δημιουργηθούν άλλα μεγαλύτερα προβλήματα.Το σύνολο των επαγγελματιών θέλει να παραμείνει η λαϊκή στην πλατεία.”

Αυτό που δεν φαίνεται στο βίντεο και θα πρέπει να το αναφέρουμε είναι  ότι υπάρχει μερίδα μικροπωλητών που βλέπει με καλό μάτι την μεταφορά της λαϊκής και όπως μας δήλωσε μικροπωλητής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του:

“Οι μικροπωλητές που είναι εκτός κέντρου λαϊκής θέλουν να φύγει η λαϊκή από εκεί και οι λόγοι πιστεύω είναι φανεροί. Και κυρίως ο λόγος του να γίνει μια λαϊκή γιατί έτσι είναι σκόρπια και δεν είναι όλοι μαζί. Αυτοί που είναι στο τέλος και στους παράδρομους αδικούνται διότι η λαϊκή είναι μπερδεμένη ”

Δηλώσεις για το θέμα έκανε στην κάμερα του e-koufalia.gr και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Γιουτίκας 

Δηλώσεις μικροπωλητών-επαγγελματιών και κατοίκων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *