Αγ.Πέτρος:Be My Hero – Γίνε ο Ήρωάς μου!

Μια επιτυχημένη δράση ενημέρωσης για δότες μυελού των οστών ,  διοργάνωσαν χθες στον Αγ.Πέτρο Κιλκίς το “Be my Hero” με τον αθλητικό-πολιτιστικό σύλλογο “Ισχύς εν τη Ενώσει” .

Σκοπός του Be My Hero-Γίνε ο Ήρωάς μου! είναι η αύξηση του συνολικού αριθμού των Ελλήνων Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, οι οποίοι αποτελούν ελπίδα ζωής για όλα τα παιδιά και τους ενήλικες που νοσούν από καρκίνο του αίματος και χρειάζονται μεταμόσχευση.

Πλήθος κόσμου ενημερώθηκε και πολλοί έγιναν νέοι “ήρωες”.Τόσο απλά…με μια μπατονέτα.

Η τοπική κοινότητα Αγίου Πέτρου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

” Η κοινότητα Αγίου Πέτρου θέλει να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει την πρωτοβουλία του αθλητικού πολιτιστικού σωματείου”ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ” όπου μαζί με την συνεργασία του συλλόγου”BE MY HERO” πραγματοποίησε ενημέρωση και προσπάθεια νέων μελών για αυτό το τόσο σημαντικό αλλά και εύκολο τρόπο να γίνει ο καθένας από εμάς εθελοντής δότης μυελού των οστών.
Θέλουμε να επισημάνουμε την βοήθεια αλλά και την πρωτοβουλία που πήρανε τα δύο κορίτσια,η κ. ΒΕΛΛΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗ και η κ. ΒΕΛΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ που από το πρωί μέχρι την λήξη της όλης διαδικασίας ήτανε εκεί για να ενημερώσουν και να εξυπηρετήσουν τον κόσμο που προσυλθε για να προσφέρουν τόσο εύκολα δείγμα.
Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την προσέλευση του και να ευχηθούμε να γίνονται περισσότερες δράσεις από όλους μας με σκοπό την βοήθεια και το καλό των συνανθρώπων μας αλλά και του τόπου μας.

Οι πραγματικοί ήρωες είναι εδώ και ζουν ανάμεσα μας! Αγαπάμε,προσφέρουμε και χαρίζουμε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη! Ένα τεράστιο Μπράβο σε όλους εσάς που σήμερα γίνατε Εθελοντές Δότες Μυελού Των Οστών με μια μόνο μπατονέτα! ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *