Άγιος Αθανάσιος: Εργασίες στον κόμβο

IMG_20151222_142627 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)IMG_20151222_142620 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)
IMG_20151222_142647 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)

2 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)1 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)  3 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)

Πριν λίγο καιρό από την στήλη  “τα μικίκια”  είχαμε αναφερθεί στον κόμβο του Αγίου Αθανασίου προς την πλευρά Αγχιάλου.Ένας κόμβος επικίνδυνος και παρατημένος και με τον κίνδυνο ατυχήματος πολύ μεγάλο ειδικά το βράδυ, καθώς δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός.

Σήμερα με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε ότι γίνονται κάποιες εργασίες αναβάθμισης και καλλωπισμού.Συγκεκριμένα καθαρίστηκε ο χώρος , φυτεύτηκαν δενδρύλλια  και βάφτηκαν περιμετρικά με ειδική κίτρινη μπογιά όλος ο κόμβος και οι κολώνες .

Κατά την τυχαία επίσκεψη μας εκεί, συναντήσαμε τον πρόεδρο της τοπικής Αγίου Αθανασίου κ.Γανιτίδη, τον αντιδήμαρχο καθαρισμού κ.Τσακίρη τον αντιπρόεδρο κ.Μπαλασά, καθώς και υπαλλήλους του δήμου να είναι όλοι επί το έργον.

Ο κ.Γανιτίδης είπε στο e-koufalia.gr: “Έγινε μια ομαδική δουλειά και προσπάθεια της τοπικής επιτροπής του Αγίου Αθανασίου και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αντιδήμαρχο καθαριότητας κ.Τσακίρη για την αμέριστη βοήθεια και  συμπαράσταση του, καθώς και την εταιρεία ISOMAT για την προσφορά των δενδρυλλίων “

Εμείς από την πλευρά μας με την ευκαιρία των εργασιών που γίνονται, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι

1.πρέπει να τοποθετηθεί πινακίδα με βέλος στην κολόνα στην πάνω πλευρά του δρόμου, καθώς αν κάποιος ερχόμενος από Θες/νίκη θέλει να στρίψει αριστερά προς Άγιο Αθανάσιο βράδυ, δεν βλέπει την κολόνα (θα βελτιωθεί η κατάσταση τώρα με την κίτρινη μπογιά)

IMG_20151213_005739 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)IMG_20151216_145919 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)

 

2.στην κάτω πλευρά του κόμβου από Άγιο προς Θες/νίκη ο φωτισμός και ή σήμανση (παλιά και μη ορατή το βράδυ) είναι ανύπαρκτα.

DSCN1518 (Αντιγραφή) (Αντιγραφή)Σ.Η.

 

 

 

6 comments

  1. Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν και συνέβαλαν για την αναβάθμιση του κόμβου. Αξιοποιήστε οποιαδήποτε υποψία προσφοράς υπάρχει. Δεν θέλει κόπο, ΤΡΟΠΟ θέλει. Χρόνια πολλά.

  2. Αν γίνονταν και κάτι για τον δρόμο και τον φωτισμό στο δρόμο για Θεσ/νίκη έξω από τον Άγιο Αθανάσιο, θα ήταν ότι καλύτερο..

  3. Το θέμα δεν είναι στον κόμβο αλλά στο δρόμο έξω από τον Άγιο Αθανάσιο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *