Ακαδημίες Π.Α.Ο. Κουφαλίων:Νέες συνεργασίες και έναρξη εγγραφών

Την Τετάρτη 23 Αυγούστου ξεκινούν οι εγγραφές στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ποδοσφαίρου Π.Α.Ο. Κουφαλίων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.
Ωρες λειτουργίας γραφείου Ακαδημίας:
Καθημερινά 18:00 – 20:00.
Τηλ. επικοινωνίας:6949068833

-Τα ηνία της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ αναλαμβάνει η Group Soccer, εταιρία διαχείρισης και ανάπτυξης αθλητών και ακαδημιών ποδοσφαίρου. Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας ήρθαν σε συμφωνία με την Group Soccer η οποία θα αναλάβει να οργανώσει το σύνολο της Ακαδημίας παρέχοντας πολυεπίπεδη υποστήριξη. Στο πλαίσιο αυτό, τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας θα αναλάβει ο κύριος Γιώργος Καράταγλης (στέλεχος της Group Soccer) με μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση ακαδημιών αλλά και στην ανεύρεση ταλέντων.

Έχει διατελέσει τα τελευταία χρόνια σκάουτερ και αναλυτής αγώνων για λογαριασμό ομάδων της Super League. Ειναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA PRO από την Γερμανική Ομοσπονδία από την σχολή ποδοσφαίρου της Κολωνίας. Επίσης διαθέτει δίπλωμα Αναλυτή αγώνων ποδοσφαίρου Elite Football Center (Μόναχο Γερμανίας). Τέλος το σύνολο της ομάδας των προπονητών καθώς και τα τμήματα που θα αναλάβουν θα ανακοινωθεί επισήμως πολύ σύντομα.

Να θυμίσουμε ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και η συνεργασία για την Κ16 με τους Τσιτενίδη-Παπατζίκο (Δείτε το σχετικό θέμα πατώντας ΕΔΩ)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *