Άγιος Αθανάσιος:Αναγνώστης:”Έχουν κάνει σκουπιδότοπο την είσοδο του χωριού μας”

agios

Άγιος Αθανάσιος: Από αναγνώστη μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

“Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες  μέσα από αυτήν την επιστολή προσπαθώ να σας κάνω γνωστό και να σας μεταφέρω την αγανάκτηση που αισθάνομαι.

Κάθε πρωί εδώ και καιρό πηγαίνοντας στη δουλειά μου και κάθε απόγευμα γυρίζοντας από αυτήν βλέπω αυτό το θέαμα στην είσοδο του χωριού μου. Κάποιες μέρες το σκηνικό αλλάζει. Βλέπω τα πρωινά ένα μηχάνημα να σπρώχνει να ανακατεύει να σκεπάζει τα σκουπίδια και μετά από μερικές μέρες να επαναλαμβάνεται το ίδιο θέαμα. Κάποιοι ανεύθυνοι  μεταβάλλουν την είσοδο του χωριού μου σε σκουπιδότοπο.

Θέλω να ρωτήσω για αυτό το χάλι ποιος είναι υπεύθυνος ποιος επιτρέπει (καλύπτει) να συνεχίζεται αυτή η εγκληματική για την υγεία και την αισθητική ενέργεια. Ποιοι είναι υπεύθυνοι; Που πρέπει να απευθυνθούμε για να σταματήσει αυτό το πρόβλημα ; Ξέρετε προσπάθησα να βγάλω άκρη μόνος μου αλλά δεν τα κατάφερα.  Απογοητεύτηκα και εκνευρίστηκα αφάνταστα για αυτό και αποφάσισα να εκφράσω μέσω αυτής της επιστολής  τον προβληματισμό μου και τα ερωτήματά μου.

Δημοτική αρχή , τοπική αρχή , Αντιδήμαρχοι  , οι δημοτικοί σύμβουλοι συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης δεν μένουν στον Άγιο Αθανάσιο ;

Δεν τους ενδιαφέρει ότι όποιος περνάει από την ανατολική είσοδο , όποιος επισκέπτεται το χωριό μας βλέπει αυτό το θέαμα; Τι τους ενδιαφέρει μονάχα η εξουσία ; Είναι μόνο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και  τις παρελάσεις ; Εγώ παιδιά θα σας στείλω ένα μήνυμα. Θα σας περιμένω τόσο εγώ όσο και οι συγχωριανοί μου να ασχοληθείτε με τα προβλήματα του τόπου μας . Δώστε λύσεις και αν δεν μπορείτε επιστρέψτε στα σπίτια σας.

Αυτά για την ώρα και χωρίς παρεξήγηση”

ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

wp_20160929_15_12_56_prowp_20160929_15_14_38_prowp_20160929_15_13_35_pro

e-koufalia.gr

Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και σε άλλες περιοχές του Δήμου Χαλκηδόνος καθώς δεν υπάρχουν σημεία  εναπόθεσης βαρέων-ογκωδών αντικειμένων. Προκαλεί απορία πως με ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν έχουν ασχοληθεί ακόμα συμπολίτευση και αντιπολίτευση.Τι περιμένουν;

ΚΟΥΦΑΛΙΑ

dsc_0143

dsc_0145

ΓΕΦΥΡΑ

dscn1543dscn1544

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *