Ανακοίνωση ΚΚΕ Δ.Χαλκηδόνος

Κ  Κ  Ε      Κ. Ο. ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του Δήμου Χαλκηδόνας του ΚΚΕ καταγγέλλουν την προσπάθεια παρεμπόδισης και ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης του Κόμματος, που επιχειρείται με αφορμή τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία.

Συγκεκριμένα στο Πρόχωμα επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για δήθεν παραβίαση των μέτρων σε βάρος μέλους του ΚΚΕ. Ο συγκεκριμένος σύντροφος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν πάνω σε σκάλα, μπροστά στο σπίτι του και στερέωνε κάθετο πανό του Κόμματος σε κολόνα, που κινδύνευε να το πάρει ο αέρας, στο πανό μάλιστα διατυπώνονταν οι διεκδικήσεις για Δημόσια και Δωρεάν Υγεία, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών κ.α.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Κουφαλίων, αφού απέτυχαν να βεβαιώσουν άλλη παράβαση, αλλά και να εκφοβίσουν, επέβαλαν το συγκεκριμένο πρόστιμο, παρά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν. Επίσης απορρίφθηκε η ένσταση, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων και τον ολοφάνερα πολιτικό χαρακτήρα του προστίμου.

Είναι προφανές ότι τέτοιου είδους ενέργειες στοχεύουν στην παρεμπόδιση της πολιτικής δράσης του Κόμματος και στον εκφοβισμό και όχι στην προστασία της Δημόσιας Υγείας, για την οποία οι κομμουνιστές έδωσαν και δίνουν όλες τους τις δυνάμεις.

Εξ ίσου όμως προφανές είναι ότι όλα αυτά δεν πρόκειται να μας πτοήσουν, δε θα μας κάνουν να τα «μαζέψουμε».

Αντίθετα θα δυναμώσουμε τους αγώνες μας, θα εντείνουμε τις δράσεις μας για Δημόσια Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές, τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *