Ανακοίνωση τοπικών συμβούλων Κουφαλίων του συνδυασμού «Πρώτα ο Πολίτης»

Ανακοίνωση τοπικών συμβούλων Κουφαλίων του συνδυασμού «Πρώτα ο Πολίτης»

Οι τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Πρώτα ο Πολίτης» μετά από συνάντηση που πραγματοποιήσαμε, δηλώνουμε ότι συνεχίζουμε σύσσωμοι την προσπάθειά μας, προσηλωμένοι στην εντολή που μας έδωσαν οι συμπολίτες μας.

Μέσα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάει η χώρα μας προσπαθούμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα της πόλης μας και να δίνουμε σε συνεργασία με το προσωπικό του δήμου άμεσα λύσεις όπου μπορούμε. Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη θέματα που δεν έχουν επιλυθεί με τη διοίκηση για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε όπως θα θέλαμε. Πρέπει επιτέλους να έχουμε γραφείο και ελπίζουμε να αποκτήσουμε το δικό μας χώρο εντός του δημαρχείου, όπως μας υποσχέθηκαν η διοίκηση, όπου και οι πολίτες θα μπορούν να μας βρίσκουν. Είμαστε το μόνο τοπικό συμβούλιο και μάλιστα στην έδρα του δήμου που ακόμη δεν έχει δικό του γραφείο!

Είναι λογικό ότι για τους περισσότερους χρειάστηκε και ένας εύλογος χρόνος προσαρμογής και κατανόησης του τρόπου λειτουργίας του συμβουλίου χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα δεν κληθήκαμε  να δώσουμε και δώσαμε λύσεις σε σημαντικά προβλήματα που προέκυψαν. Το ότι δεν γίνονται γνωστά ακόμη δεν σημαίνει ότι αδρανούμε αλλά οφείλεται κυρίως σε διαδικαστικά προβλήματα.

Είμαστε σε άψογη συνεργασία με τους τοπικούς συμβούλους των άλλων παρατάξεων και όλες οι αποφάσεις μας μέχρι τώρα παίρνονται ομόφωνα σε κλίμα άψογης συνεργασίας και ομόνοιας για το καλό πρώτα απ’ όλα των πολιτών που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Σε αυτή την πορεία δυναμικοί άνθρωποι είναι αδύνατο να μην κάνουμε λάθη και παραλήψεις, αυτό είναι δείγμα ότι δεν είμαστε αδρανείς αλλά ότι δουλεύουμε ώστε να είμαστε ουσιαστικοί και χρήσιμοι για τον τόπο.

ΓΚΑΛΙΠΙΔΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΒΑΡΕΛΑ ΠΑΝΔΩΡΑ
ΓΚΟΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΒΛΑΪΚΟΥΔΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *