Ανακοίνωση Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκηδόνος Σταύρο Αναγνωστόπουλο

Ανακοίνωση Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων από τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκηδόνος ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ

Την Κυριακή 17/3/2019 έγινε η πρώτη συνάντηση με στελέχη που θα πλαισιώσουν και θα στηρίξουν τη νέα δημοτική κίνηση με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκηδόνος ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.

Ήταν παρόντες αυτοδιοικητικά στελέχη που έχουν διατελέσει δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι ΔΣ, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι Τ.Σ., αλλά και νέα πρόσωπα, ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας. Μετά τη συζήτηση και την ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησε, οι παρευρισκόμενοι προχώρησαν στην παρακάτω δήλωση:

‘’ Αγαπητές συμπολίτισσες – Αγαπητοί συμπολίτες

Εκτιμώντας τη διαμορφωμένη κατάσταση στο αυτοδιοικητικό τοπίο του Δήμου Χαλκηδόνος, την κοινωνική απαίτηση για ανανέωση σε επίπεδο προσώπων και ιδεών και σε συνδυασμό  με την παρότρυνση πολλών συνδημοτών μας απ’ όλα τα μέρη του Δήμου μας, συγκροτήσαμε μια ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων του τόπου μας και δημιουργήσαμε μια νέα δημοτική κίνηση με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκηδόνος τον ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.

Συστρατευόμαστε όλοι μαζί, καταθέτοντας το όραμα και τη διάθεσή μας να εργαστούμε για τον κοινό σκοπό της προόδου του τόπου μας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, ως μέλη μιας ευρύτερης και πολυσυλλεκτικής συμμαχίας δυνάμεων, για ένα σύγχρονο, δυναμικό και ανθρώπινο Δήμο. Ένα νέο Δήμο, με νέα ηγεσία, που θα μπορεί να απαντά θετικά στις προκλήσεις των καιρών και θα δημιουργήσει τον Δήμο του μέλλοντος. Μία νέα Διοίκηση που να πετύχει την ισόρροπη ανάπτυξη και την ισότιμη μεταχείριση όλων των οικισμών του Δήμου και να προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα.

Φίλες και φίλοι,

Απευθυνόμαστε στο σύνολο των δημοτών του Δήμου Χαλκηδόνος, ανεξαρτήτως καταγωγής, ανεξαρτήτως πολιτικής προελεύσεως, ανεξαρτήτως ποια δημοτική παράταξη επιλέξατε στο παρελθόν και σας καλούμε να συμπορευτείτε μαζί μας και να διαμορφώσουμε εκείνο το πλειοψηφικό ρεύμα που θα αποτελέσει την απαρχή για έναν καλύτερο Δήμο Χαλκηδόνος.

Η εκκίνηση δόθηκε – Η αλλαγή ξεκίνησε.’’

Ακολούθησε η παρουσίαση καθενός ξεχωριστά, της πρώτης ομάδας  των συνεργατών – υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού, οι οποίοι είναι:

ΑΛΕΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΝΕΣΤΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΕΛΣΑ

ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, Τοπικός Σύμβουλος – π. Πρόεδρος Τ.Σ.

ΚΟΚΚΙΝΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΚΟΡΔΟΝΟΥΡΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, Τοπικός Σύμβουλος

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, Δημοτική Σύμβουλος

ΞΕΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος

ΠΙΤΙΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΤΑΧΤΑΤΖΟΓΛΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, Δημοτικός Σύμβουλος

Στο άμεσα προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει ανοικτή εκδήλωση για την παρουσίαση των αρχών και θέσεων της νέας δημοτικής κίνησης με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,  καθώς και η ανακοίνωση των υπολοίπων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *