ΑΟΚ Αγ.Αθανασίου: Στην αφετηρία με φιλοδοξίες και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Στην αφετηρία με φιλοδοξίες και διάθεση για καλό ποδόσφαιρο

Όλα είναι έτοιμα στον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με διοικούντες, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές να δίνουν ραντεβού τη Δευτέρα 7 Αυγούστου (19:00) στο γήπεδο. Οι στόχοι και αυτή τη χρονιά θα είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και παράλληλα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που απέδειξε στους αγωνιστικούς χώρους και την προηγούμενη σεζόν. Με προσεκτικές κινήσεις η διοίκηση στελέχωσε την ομάδα με έμπειρους παίκτες ενώ ο Κώστας Κάκογλου θα είναι ο τεχνικός των «πρασίνων» στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΜ όπου θα αγωνιστεί ο ΑΟΚ.
Ο πρόεδρος της ομάδας , Παναγιώτης Κουρούπης, μιλώντας για τη νέα αγωνιστική χρονιά τόνισε: «Εύχομαι καλή σεζόν σε όλες τις ομάδες με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Εμείς, σαν ΑΟΚ, θέλουμε και φέτος να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο, με σεβασμό στους αντιπάλους, αλλά με νέο προπονητή και νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας.
Είμαι πεπεισμένος πως και φέτος θα έχουμε η βοήθεια των φιλάθλων μας, όπως κάθε χρόνο, μια βοήθεια που μας δίνει κουράγιο και εμπιστοσύνη για να συνεχίσουμε αυτό που αγαπάμε.
Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις ακαδημίες του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου αναγνωρίζοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές».


Το φετινό έμψυχο δυναμικό του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου είναι:


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Θόδωρος Χαμαλίδης, Χρήστος Πεχλιβανίδης, Γιώργος Κουρούπης.
ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Θεοδόσης Μιμηκόπουλος, Αχιλλέας Στεργίδης, Παναγιώτης Μανώλης, Ευστράτιος Μανώλης, Χαρίλαος Γκούνιος, Ευστράτιος Γιοσμάς, Μάρκο Ντότσι, Τζεμάλη Αλή, Λεωνίδας Σαράντης, Αντώνιος Κόντι, Δημήτρης Καρπούζης, Ανέστης Χατζημιχαήλ.
ΜΕΣΟΙ: Αναστάσιος Σωτηράκογλου, Χρήστος Καλαΐτσίδης, Νίκος Μολλιος, Σοκόλ Χάτα, Θόδωρος Αΐδής, Νίκος Δάλλας, Φορτουνάτο Μπρεγκάσι, Κυριάκος Λασκίδης, Κυριάκος Παπαδημητρίου, Αχιλλέας Ταχτατζόγλου, Σοκόλ Χάτα.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ιωάννης Πιστόπουλος, Γιώργος Μιμηκόπουλος, Σωτήρης Μπιτζικόπουλος, Ζήσης Μανώλης, Δημήτρης Σπυράκος, Παναγιώτης Ταχτατζόγλου, Βασίλης Σοφοτάσιος, Σταύρος Ξυντας, Στυλιανός Σκουλαρίκας.

Οι φιλικοί αγώνες που θα δώσουν ο Κώστας Κάκογλου και οι παίκτες του θα είναι οι εξής:
-Στις 19 Αυγούστου εντός έδρας με την ΑΕ Πολυκάστρου
-Στις 23 Αυγούστου εκτός έδρας με ΑΕ Αμπελοκήπων
-Στις 26 Αυγούστου εντός έδρας με τον ΑΟ Μεσημερίου
-Στις 30 Αυγούστου εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Κυμίνων
-Και στις 2 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας με τον Αστέρα Αμπελοκήπων.


• Καλλωπισμός και επεμβάσεις για την αισθητική βελτίωση των χώρων περιμετρικά του γηπέδου έγιναν τις τελευταίες μέρες από τους ανθρώπους του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου. Το αποτέλεσμα; Έλαμψε από φρεσκάδα δίνοντας ταυτόχρονα μια όμορφη νότα και στην ευρύτερη περιοχή.