ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Με το βλέμμα ψηλά και τη νέα χρονιά

ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου: Με το βλέμμα ψηλά και τη νέα χρονιά

Με οδηγό την περσινή πετυχημένη χρονιά που τον έφερε στο κατώφλι της Α1 ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.


Κρατώντας τον βασικό κορμό από πέρυσι και με στοχευμένες κινήσεις για την ενίσχυσή του ενόψει του φετινού Πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας οι διοικούντες τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.


Επιδίωξη της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας με τον Κώστα Κάκογλου πλέον στον πάγκο και των παικτών είναι να εμφανισθούν και πάλι αξιόμαχοι και γιατί όχι να διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1.


Ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Παναγιώτης Κουρούπης, αναφερόμενος στην προσπάθεια που γίνεται τόνισε:

«Θέλουμε και φέτος τη στήριξη του κόσμου, να είναι κοντά μας για να ζήσουμε ωραίες στιγμές όπως και τη χρονιά που έφυγε.

Κάνουμε ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα ενώ έγιναν και σημαντικές ενέργειες για το γήπεδο και τη βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Με σταθερά βήματα προσπαθούμε να βάλουμε ένα λιθαράκι για να μπορέσει η ομάδα να φανεί αντάξια των προσδοκιών όλων μας.

Στηρίξτε την προσπάθεια με τις κάρτες διαρκείας της νέας χρονιάς, αλλά και την παρουσία σας στο γήπεδο, το αξίζουν αυτά τα παιδιά».


• Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων, ενώ να σημειωθεί πως η προετοιμασία των «πράσινων» θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου.