Άθυρα:Η δικαίωση για την αδικοχαμένη Ιωάννα

Επτά χρόνια μετά τον χαμό της 21χρονης Ιωάννας Δημητριάδου από τα Άθυρα, σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, η επιμονή της οικογένειάς της, που πάλευε όλα αυτά τα χρόνια να αποδείξει ότι η νεαρή καλλονή δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού, οδήγησε στη λύση του «μυστηρίου»

Ο δικηγόρος της οικογένειας κ.Στέλιος Σούρλας σε χθεσινή του ανακοίνωση λέει:

Iωάννα Δημητριάδου.

Σκοτώθηκε στις 20-7-2014 στην Καλλιθέα Χαλκιδικής σε τροχαίο ως συνοδηγός του επιζώντος συντρόφου της ο οποίος αντί να πάει στο μνήμα της και να ζητήσει συγχώρεση, προσπάθησε να συλλήσει τον τάφο της παρουσιάζοντας την ως οδηγό προκειμένου να αποκομίσει αποζημίωση 1.380,000.000 ευρώ.

17 μάρτυρες, πολλοί εκ των οποίων ψευδομάρτυρες, Ιατροδικαστές, πραγματογνώμονες τροχαίων ατυχημάτων. Όμως η αλήθεια πάντα κερδίζει και επικρατεί.
Μετά από έναν μαραθώνιο δικαστικό αγώνα και με τη συνδρομή αξιόλογων συνεργατών και συγκεκριμένα του Καθηγητή Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας κ. Ματθαίου Τσούγκα, του Καθηγητή Ιατροδικαστικής κ Σαμουήλ Ντούγκου και της υπ. Διδάκτωρος Ιατροδικαστικής Κατερίνας Χατζούλη, του τεχνικού πραγματογνώμονα Τροχαίων ατυχημάτων Στυλιανού Κακαμούκα η αλήθεια επικράτησε.

Ντρέπομαι ειλικρινά για την απαράδεκτη και αντιεπιστημονική συμπεριφορά των Ιατροδικαστών και των τεχνικών συμβούλων της αντίδικης πλευράς οι οποίοι καταστρατήγησαν κάθε έννοια επιστημονικού ήθους και αξιοπρέπειας.

Ένοχος ο κατηγορούμενος!!

Δικαίωση για την αδικοχαμένη Ιωάννα!!
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους γονείς της Ιωάννας, Σαράντη Δημητριάδη και Καλλιόπη Σμυρλόγλου!