Αυτόφωρες συλλήψεις από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

Αυτόφωρες συλλήψεις από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη πέντε (5) ατόμων, σε διάφορες περιοχές της πόλης, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης για περιπτώσεις ληστείας, κλοπών και περίπτωση αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν: 

  • 18χρονος ημεδαπός, ο οποίος μεσημβρινές ώρες χθες (08-01-2024), στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών, αφαίρεσε, μαζί με δύο συνεργούς του, με χρήση βίας μία χρυσή αλυσίδα από 76χρονο πεζό ημεδαπό, πλην όμως ο παθών κατάφερε, με τη βοήθεια διερχομένων, να τον ακινητοποιήσει και να επανακτήσει το κόσμημα.
  • 35χρονος ημεδαπός, διότι εντός εμπορικού κέντρου στη δυτική Θεσσαλονίκη αφαίρεσε από 38χρονη αλλοδαπή μία σακούλα με παιδικά παπούτσια και από κατάστημα ενδυμάτων ένα παντελόνι. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
  • 42χρονος ημεδαπός, ο οποίος απογευματινές ώρες χθες (08-01-2024) διέρρηξε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή των Δικαστηρίων και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.
  • 29χρονος αλλοδαπός, ο οποίος από κοινού με 33χρονο συνεργό του που αναζητείται, αφαίρεσαν από 32χρονη αλλοδαπή, στο κέντρο της πόλης, το κινητό της τηλέφωνο.
  • 18χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε κινητό τηλέφωνο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή μέσα Δεκεμβρίου στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.