Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις ληστειών και κλοπής

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις ληστειών και κλοπής

Στο πλαίσιο περιπολιών και επιστάμενων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις ληστειών και κλοπής.

Ειδικότερα:

  • Απογευματινές ώρες χθες (20-06-2023) στο κέντρο της πόλης, εντοπίστηκε και συνελήφθη από πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 45χρονος αλλοδαπός, καθώς σύμφωνα με την καταγγελία 32χρονου αλλοδαπού, νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή Παναγίας Φανερωμένης, μαζί με έτερα άτομα, του επιτέθηκαν με τη χρήση σωματικής βίας και τη λαβή μαχαιριού και στη συνέχεια αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα – αντικείμενα.
  • Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος προηγουμένως είχε ακινητοποιηθεί από υπάλληλο καταστήματος ψιλικών – καφέ, καθώς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (21-06-2023) στην περιοχή Χαριλάου, εισήλθε στο ανωτέρω κατάστημα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε χρηματικό ποσό, τσιγάρα και ηλεκτρονικά τσιγάρα.
  • Από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαλγάρων, συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (20-06-2023) στα διόδια Μαλγάρων, 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που είχε αφαιρέσει την ίδια ημέρα από περιοχή της Αττικής.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.