Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών

Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για περιπτώσεις κλοπών

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, κατά το τελευταίο 24ωρο, προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις εννέα (09) συνολικά ατόμων που εμπλέκονται, μεταξύ άλλων, σε περιπτώσεις κλοπών και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Αναλυτικότερα:

  • Συνελήφθησαν στην περιοχή του Δενδροποτάμου χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρεις ημεδαποί 23, 26 (γυναίκες) και 28 (άντρας) ετών, καθώς λίγο νωρίτερα με τη μέθοδο του εναγκαλισμού αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα λαιμού από 66χρονο ημεδαπό στην περιοχή της Καλαμαριάς. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δύο γυναίκες τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, αφαίρεσαν με την ίδια μέθοδο μία αλυσίδα, από 73χρονο στην Καλαμαριά.
  • Αστυνομικοί του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν μεσημεριανές ώρες χθες στην περιοχή των Διαβατών τρεις ημεδαπούς ηλικίας 28, 26 και 36 ετών, διότι αφαίρεσαν από εταιρεία στην περιοχή της Χαλάστρας παλέτες, χορτοκοπτικό μηχάνημα και κιβώτια με προϊόντα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
  • Δύο ημεδαποί 24 και 20 ετών και 18χρονος αλλοδαπός, αποπειράθηκαν χθες το μεσημέρι να διαρρήξουν διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από κληθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν αρμοδίως.