Αυτόφωρη σύλληψη (4) ατόμων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Αυτόφωρη σύλληψη (4) ατόμων για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Σε οχήματα που επέβαιναν εντοπίστηκαν ράβδοι χρυσού, κοσμήματα και χρηματικό ποσό, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν

Δικυκλιστές αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο περιπολιών που διενεργούν καθημερινά, εντόπισαν, πρώτες πρωινές ώρες χθες (10-09-2023) στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Σταθμού τέσσερις (4) αλλοδαπούς, οι οποίοι επέβαιναν σε δύο οχήματα με αλλοδαπές πινακίδες κυκλοφορίας.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στα οχήματα εντοπίστηκαν οκτώ (8) ράβδοι χρυσού, πλήθος κοσμημάτων, καθώς και το χρηματικό ποσό των (15.000) ευρώ, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν οπότε και προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης όπου και συνελήφθησαν.

Πρόκειται για τέσσερις (4) αλλοδαπούς, ηλικίας 72, 36, 37 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία.

Κατασχέθηκαν τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα των δραστών καθώς και τα κινητά τους τηλέφωνα ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί η προέλευση των ράβδων χρυσού και των κοσμημάτων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.