Χαλκηδόνα:Έναρξη νέας χρονιάς Πολιτιστικού συλλόγου

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ…ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2016-2017

Η νέα χορευτική χρονιά 2016-2017 αρχίζει…και είναι επετειακή για τον Μορφωτικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Χαλκηδόνας, αφού συμπληρώνει 40 χρόνια από την ίδρυσή του!
Θα λειτουργήσουν τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών από τη Μακεδονία,τη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία,την Ήπειρο και τη Θεσσαλία,τα Νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, τη Μικρά Ασία,την Κρήτη, τον Πόντο, την Κύπρο, καθώς και λαικών χορών.
Τα τμήματα θα είναι όλων των ηλικιών (προπαιδικά,παιδικά, εφηβικά,νέων,ανδρών-γυναικών), αρχαρίων και προχωρημένων.
Σας καλούμε λοιπόν, να γνωρίσετε το λαικό πολιτισμό της πιο όμορφης χώρας του κόσμου… της πατρίδας μας,μέσα από τα ήθη, τα έθιμα,τις παραδόσεις,την μεθυστική αλληλουχία των ήχων, των τραγουδιών και τους πολυποίκιλους χορούς μας!
Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι,στην παραδοσιακή παρέα του Μ.Π.Σ Χαλκηδόνας, για να περάσουμε μια όμορφη, δημιουργική χρονιά,με συνεχείς δραστηριότητες, εκδρομές-αποδράσεις-ταξίδια και πολλαπλές, ευχάριστες εμπειρίες, από διάφορες συμμετοχές σε εκδηλώσεις και φεστιβάλ,τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και… πολύ χορό!
Χοροδιδάσκαλος του Μ.Π.Σ Χαλκηδόνας, η κ. Σιάρκου Σοφία, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στην Ελληνική Παράδοση και 27χρονη εμπειρία στα πολιτιστικά δρώμενα,εντός και εκτός του ελληνικού χώρου,
Εγγραφές θα γίνονται καθημερινά, από τη Δευτέρα 12/9/2016,στην αίθουσα του συλλόγου 5μ.μ.- 9μ.μ. καθώς και στα τηλέφωνα: 6944246406 και 23910 23970.
Σας περιμένουμε!

halpol

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *