Χαλκηδόνα:Νέα σύλληψη των 5 ανηλίκων-7η φορά !!!

Σε νέα σύλληψη των 5 ανηλίκων μελών της συμμορίας Ρομά που κλέβει και προκαλεί ζημιές σε Χαλκηδόνα -Κουφάλια, προχώρησαν αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Χαλκηδόνας.

Για κάποια από τ ανήλικα είναι η 7η φορά (!!) που συλλαμβάνονται και είναι απορίας άξιο το πως ακόμα δεν έχουν επέμβει οι αρμόδιες υπηρεσίες (δραστικά αυτή τη φορά) , ώστε να τελειώνει αυτό το “αστείο” που συλλαμβάνονται και την επόμενη μέρα ξανακάνουν τα ίδια.

Αυτή τη φορά συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της ασφάλειας Χαλκηδόνας να εξερευνούν χώρους στο εσωτερικό κατοικίας και τους ακινητοποίησαν, αποτρέποντας με τον τρόπο αυτό κλοπή αντικειμένων.

Οι ανήλικοι πρωινές ώρες χθες (12-05-2023), εισήλθαν παράνομα σε εγκαταλελειμμένη κατοικία, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Άμεσα και συντονισμένα κινήθηκαν οι αστυνομικοί που εντόπισαν τους δράστες εντός της οικίας, να εξερευνούν τους χώρους, οπότε και τους ακινητοποίησαν.

Σε έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) ποδήλατα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, ενώ από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ένα εξ’ αυτών είχε αφαιρεθεί στις αρχές του μήνα από την κατοχή ημεδαπού, οπότε και του αποδόθηκε ενώ για τα άλλα δυο αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους.

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των δραστών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.