Χαλκηδόνα:Νεκρός σε κανάλι εντοπίστηκε ο 43χρονος που είχε εξαφανιστεί

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 43χρονου Νικόλαου Καραπουρναλίδη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 18 Απριλίου από την Βέροια. Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Χαμόγελο του Παιδιού, ο 43χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στην Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες το τελευταίο διάστημα είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Χαλκηδόνας καθώς εκεί είχε εντοπιστεί το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για την τραγική εξέλιξη, τη σορό του 43χρονου εντόπισε ένας αγρότης.

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Η αναζήτηση του Καραπουναρλίδη Νικολάου, 43 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς σήμερα, 2 Μαΐου 2024, εντοπίστηκε νεκρός σε κανάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης από γεωργό. Άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αρχές και ταυτοποιήθηκε η σορός του. Τα αίτια του θανάτου διερευνώνται από τις Αρχές.

Να θυμίσουμε ότι ο Καραπουναρλίδης Νικόλαος είχε εξαφανιστεί στις 18 Απριλίου 2024, από την περιοχή του Μακροχωρίου Βέροιας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 22/04/24, για την εξαφάνιση του και προχώρησε την ίδια ημέρα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert Hellas.