Χαλκηδόνα:Σε 70χρονη γυναίκα ανήκει το πτώμα

Σε 70χρονη γυναίκα  ανήκει το πτώμα που βρέθηκε νωρίς το πρωί μέσα σε αυτοκίνητο και με τραύμα από πυροβολισμό στο κεφάλι στην περιοχή της Χαλκηδόνας του νομού Θεσσαλονίκης.

Το λευκό όχημα εντοπίστηκε πίσω από το κτήριο της Διεύθυνσης Γεωργίας, κοντά στα νεκροταφεία. Το όχημα εντόπισε υπάλληλος της Διεύθυνσης Γεωργίας περίπου στις 7:45 το πρωί. Όπως ανέφερε στη Voria.gr, είδε το παρατημένο αυτοκίνητο και αμέσως κάλεσε την αστυνομία καθώς, όπως ο ίδιος σημειώνει, στο συγκεκριμένο σημείο αφήνονται κατά διαστήματα κλεμμένα οχήματα. Όπως εξηγεί, φοβήθηκε για αυτό και δεν πλησίασε περισσότερο και κάλεσε άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr το θύμα πυροβολήθηκε με καραμπίνα από τόσο κοντινή απόσταση που το κρανίο της γυναίκας κονιορτοποιήθηκε. Μάλιστα, οι αστυνομικοί στην πρώτη θέα του πτώματος νόμιζαν ότι είχε αποκεφαλιστεί. Το όπλο του εγκλήματος ακόμη δεν έχει εντοπιστεί με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία είναι Ρομά ηλικίας περίπου 60 χρόνων, βρέθηκε νεκρή στη θέση του συνοδηγού.

Οι πληροφορίες λένε πως ήταν γνώριμη των αρχών, καθώς είχε απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα είχε φυλακιστεί και αποφυλακιστεί.

Στο σημείο βρίσκεται η σήμανση με τις έρευνες του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης να βρίσκονται πλήρη εξέλιξη. Στο σημείο της δολοφονίας έχει φτάσει νεκροφόρα για τη μεταφορά της σωρού και γερανός της τροχαίας για να απομακρύνει το όχημα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η 60χρονη.

voria.gr