Χρυσό η Πολυνίκη στο Βελιγράδι !

Xρυσό η ΠΟΛΥΝΙΚΗ στο ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ.

Αποθεωτικη εμφάνιση για την Πολυνίκη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ στους Βαλκανικούς αγώνες στίβου Ανδρων-Γυναικων Κ20 που διεξήχθησαν στην πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ.

1η θέση και χρυσό μετάλλιο στα 60μ γυναικών με νέο ατομικό ρεκόρ 7″49. Στον προκριματικό με επίδοση 7″52 πήρε την 1η θέση και προκρίθηκε στον απογευματινό μεγάλο τελικό. Εκεί μετά από μια συγκλονιστική κούρσα κέρδισε την πρωτιά από την Σλοβενα αθλήτρια και με 7″49 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Αυτή είναι λοιπόν η κορυφαία σπρίντερ της νέας γενιάς των Βαλκανίων και όχι μόνο. Η σκληρή και συστηματική δουλειά που κάνουν με την αξία και ταλαντούχα προπονήτρια της Κατερίνα ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ έχουν αυτά τα σπουδαία αποτελέσματα.

Επόμενη αγωνιστική παρουσία για την αθλήτρια του ΑΣΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ είναι το Πανελλήνιο Πρωταθλήμα κλειστού Στίβου στο ΣΕΦ στις 26/27 Φεβρουαρίου, όπου η Πολυνικη εκτός από τα 60μ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά και στα 200μ κλειστού στίβου

Χίλια μπράβο στην Πολυνικη και στην Κατερίνα γι αυτες τις φοβερες επιτυχίες και για την σπουδαία εκπροσώπηση της περιοχής μας