Δ.Χαλκηδόνος:Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την αποχή

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την αποχή,

Η Λαϊκή Συσπείρωση σήμερα για πρώτη φορά δεν συμμετείχε στο δια περιφοράς δημοτικό συμβούλιο ,και για να προλάβουμε τους κακεντρεχείς ενημερώνουμε ότι η απόφασή μας αυτή πάρθηκε πριν γνωστοποιήσουν οι άλλες παρατάξεις την απόφασή τους.

Η αποχή αυτή στοχεύει και τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα που έχουν διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή:

Πρώτα το στρατόπεδο του δημάρχου το οποίο για να προλάβει μια εκ νέου αποχή αποφάσισε να κάνει το δημοτικό συμβούλιο με τον τρόπο που γινόταν την περίοδο της καραντίνας.

Μετά το στρατόπεδο εκείνο της κυρίαρχης αντιπολίτευσης που προσπαθεί με άσφαιρα πυρά  να σηκώσει κουρνιαχτό για να κρύψει τις πραγματικές αιτίες για το πως φτάσαμε στη σημερινή κατάντια του δήμου.

Έχουμε να πούμε και στους δύο αντιπάλους ότι σ΄  όλες τις προηγούμενες διοικήσεις τα ίδια είχαμε. Καταγγελίες για διαφθορά που έφτασαν ακόμη και στα δικαστήρια και μετά τους βλέπαμε να συνεργάζονται αρμονικά μετά τη μοιρασιά της εξουσίας, να διοικούν με έναν άκρως αντιδημοκρατικό νόμο που στο 25 % της πρώτης Κυριακής να χαρίζει το 60 %των συμβούλων και η θέληση του δημάρχου να είναι νόμος. Εκείνη δεν ήταν φίμωση της πλειοψηφίας;

Μήπως δεν είδαμε ακόμη και μέσα στην ίδια την συμπολίτευση να μαλώνουν για την μοιρασιά των θέσεων, να αναβάλλονται δημοτικά συμβούλια και να κατηγορούν ο ένας τον άλλον με κατηγορίες που θα έπρεπε να ντρέπονται. Όσοι δεν έχουν κοντή μνήμη τα θυμούνται.

Αλλα και στη σημερινή διοίκηση μήπως δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα;

Εκμεταλλεύεται το νόμο του Μητσοτάκη που δίνει την πλειοψηφία στους 11 πλέον από τος 33 σε όλες τις επιτροπές και στους εκπροσώπους που στέλνει ο δήμος  στους διάφορους οργανισμούς που συμμετέχει, μεταβιβάζοντας παράλληλα σ αυτούς αρμοδιότητες του δημοτικού Συμβουλίου.

Σταματήστε λοιπόν να αποπροσανατολίζετε με τους καυγάδες σας τους δημότες. Έχετε  χρέος να τα βρείτε γιατί στην πραγματικότητα συμφωνείτε με τις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται όλα αυτά τα χρόνια  και ελάτε στο δημοτικό συμβούλιο για να συζητήσουμε για το τι δήμο θέλουμε.

Τα δημοτικά συμβούλια υπάρχουν όλα στο διαδίκτυο. Αφήστε τους δημότες να τα δουν και να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *