Δ.Χαλκηδόνος:“Δείξτο στο Δήμαρχο”- Μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή QR code

“Δείξτο στο Δήμαρχο”- Μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή QR code παρουσιάζει ο Δήμος Χαλκηδόνος 

Μια νέα διαδικτυακή εφαρμογή, με τη μέθοδο του QR code, έχει θέσει στη διάθεση των πολιτών ο Δήμος Χαλκηδόνος, εγκαινιάζοντας ένα νέο ψηφιακό εργαλείο ηλεκτρονικής πληροφόρησης αλλά και υποβολής και διαχείρισης των αιτημάτων του δημότη προς τον Δήμο.

Μέσα από την καινοτόμα αυτή εφαρμογή (application) για κινητά τηλέφωνα και tablet οι δημότες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως: νέα του Δήμου, ημερολόγιο εκδηλώσεων, χρήσιμα τηλέφωνα κ.α. ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αποστείλουν το αίτημά τους αναφορικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη γειτονιά τους, όπως π.χ. καμένες λάμπες ή λακκούβες στο δρόμο.

“Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των συμπολιτών μας προχωρούμε στην τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία του Δήμου αφισών- πινακίδων, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα γραμμωτό κωδικό (QR code), που μπορεί να σαρωθεί από όλα τα κινητά τηλέφωνα και tablet με λογισμικό IOS και ANDROID. Ταυτόχρονα, δημοσιεύουμε την εφαρμογή στην ιστοσελίδα του Δήμου και τα social media”, αναφέρει ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η χρήση της εφαρμογής είναι δωρεάν για όλους.