Δ.Χαλκηδόνος: Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις κλοπής καλωδίων και μετατροπέων τάσης

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών, εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής και φθορών σε φωτοβολταϊκά πάρκα                            

Πέραν της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης με πεζές και εποχούμενες περιπολίες, συστηματικές και στοχευμένες δράσεις που οδηγούν σε αυτόφωρες συλλήψεις για διάφορα αδικήματα, Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν έρευνες σχετικά με υποθέσεις που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκηδόνας εξιχνίασαν επτά (7) περιπτώσεις κλοπής καλωδίων και μετατροπέων τάσης, αλλά και φθορές οι οποίες διαπράχθηκαν σε φωτοβολταϊκά πάρκα που βρίσκονται σε περιοχές αρμοδιότητάς τους, κατά το χρονικό διάστημα 15 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2021. Η συνολική ζημία, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων, ξεπερνάει τις (66.000) ευρώ.

Σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών συνολικά ατόμων.

Οι Υπηρεσίες των υφιστάμενων Διευθύνσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον τις έρευνες προκειμένου να εξιχνιάσουν καταγγελλόμενες υποθέσεις.