Δ.Χαλκηδόνος:Παραχώρηση οχήματος 4×4 στον εθελοντικό πυροσβεστικό σταθμό

Υλοποιήθηκε η απόφαση 142/26-8-2019 του προηγούμενου δημοτικού συμβουλίου σχετικά με την παραχώρηση οχήματος για τις ανάγκες του εθελοντικού πυροσβεστικού σταθμού β’ τάξης

Σχετικό δελτίο τύπου εξέδωσε σήμερα ο Δήμος Χαλκηδόνος όπου αναφέρει τα εξής:

Αναγνωρίζοντας το έργο και τη σημασία του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, ο Δήμος Χαλκηδόνος παραχώρησε στον σταθμό ένα όχημα 4Χ4, για την ενίσχυσή του και την κάλυψη των αναγκών του, ενόψει και της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Η παράδοση του οχήματος έγινε από τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Σταύρο Αναγνωστόπουλο, στον επικεφαλής του Σταθμού Πυρονόμο Σταύρο Κούλη, παρουσίατου Διοικητή Ν. Πέλλας, Πυράρχου Ζώη Γιώτη και του Διοικητή της Π.Υ. Γιαννιτσών Αντιπυράρχου Γκίκα Καμπουρίδη.

Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος, συνεχάρη τα στελέχη της Πυροσβεστικής για το έργο που επιτελούν, εξήρε ιδιαιτέρως την προσφορά των εθελοντών πυροσβεστών και δεσμεύθηκε για τη συνεχή υποστήριξη του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Κουφαλίων, με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο.
Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων για οργανωτικά ζητήματα και για ενέργειες που θα γίνουν από κοινού, για την καλύτερη δυνατή κάλυψη του Δήμου Χαλκηδόνος, σε θέματα που άπτονται της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *