Δ.Χαλκηδόνος:Πρόσληψη ειδικού συμβούλου

ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Ειδικός Σύμβουλος Παροχή εξειδικευμένων συμβουλών και διατύπωση γνωμοδοτήσεων στα παρακάτω θέματα:

α) Σχεδιασμός δράσεων για την προώθηση του οράματος, της αποστολής και των στόχων του Δήμου Χαλκηδόνος.

β) Διαχείριση και ανάπτυξη στρατηγικής για την προώθηση των κοινωνικών, πολιτιστικών, αθλητικών αγαθών, γεγονότων και δράσεων.

γ) Την υλοποίηση συνεργασιών με άλλους οργανισμούς αναπτυξιακής, κοινωνικής, πολιτισμικής υφής, όπως αδελφοποιήσεις, ένταξη σε δίκτυα δήμων και περιφερειών, συμμετοχή σε διεθνή και ευρωπαϊκά προγράμματα και άλλες συναφείς πρωτοβουλίες.

δ) Σχεδιασμός και υλοποίηση εκδόσεων, δημιουργία ενημερωτικού υλικού, διοργάνωση εκδηλώσεων και ημερίδων.

ε) Επικοινωνία με συλλόγους και κοινωνικούς φορείς του Δήμου, ενημέρωση των μελών τους με στόχο τη δραστηριοποίηση και συμμετοχή τους σε εθελοντικές δράσεις και στην προώθηση των τοπικών συμφερόντων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν από 04-09-2020 έως και 08-09-2020, μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα γνωστοποίηση δικαιολογητικά, με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: dimos.xalk@n3.syzefxis.gov.gr.

Η πλήρωση της θέσης, θα διενεργηθεί με απόφαση Δημάρχου, που θα δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και ο οποίος θα προσλάβει τα πρόσωπο που κατά την κρίση του είναι κατάλληλο για την παραπάνω θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *