Δ.Χαλκηδόνος:”Τέλος” ο Ευσταθιάδης-Ανακαλείται ο ορισμός του

Με σημερινή απόφαση του ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Αναγνωστόπουλος γνωστοποιεί ότι ανακαλείται ο ορισμός του Αντιδημάρχου κ.Λουκά Ευσταθιάδη

ΑΠΟΦΑΣΗ

Ανακαλούμε από σήμερα 28-04-2020 τον ορισμό του Αντιδημάρχου Τοπικής Επιχειρηματικότητας, Αγροτικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χαλκηδόνος κ. Ευσταθιάδη Λουκά για τους κάτωθι σημαντικούς λόγους:

1) Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ενεργεί αυτοβούλως χωρίς να συνεργάζεται με τον Δήμαρχο, τον οποίο πρέπει να επικουρεί και δεν τον έχει ενημερώσει για κανένα από τα θέματα της αρμοδιότητάς του έως σήμερα.

2) Αντιπαρατάσσεται με την πλειονότητα των εισηγήσεων και θέσεων του Δημάρχου, της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς να υπάρχει από πριν καμία διάθεση συζήτησης και διαβούλευσης για την εξεύρεση λύσεων σε θέματα που απασχολούν το  Δήμο. Αντιπαρατίθεται με στείρα αντιπολιτευτική διάθεση, παρότι είναι Αντιδήμαρχος, σε σοβαρές λειτουργικές αρμοδιότητες.

3) Παρότι του ζητήθηκε προφορικά από το Δήμαρχο να υποβάλλει την παραίτηση του λόγω του ότι έχει καταστεί πλέον αδύνατη η όποια συνεργασία μαζί του αλλά και με την υπόλοιπη διοικητική ομάδα του Δήμου ένεκα των ανωτέρω, μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζεται σοβαρή δυσλειτουργία του Δήμου.

4) Υπάρχει απόλυτη έλλειψη πνεύματος και διάθεσης συνεργασίας με το Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχων.

5) Ασκεί πλημμελώς τα καθήκοντα του, καθότι η παρουσία του τόσο στο κατάστημα έδρας του Δήμου όσο και στα λοιπά Δημοτικά καταστήματα είναι σπάνια.
Λόγω των ανωτέρω διαταράσσεται η συνοχή και η καλή λειτουργία των μελών της παράταξης του Δημάρχου με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο της Δημοτικής Αρχής.

[pdf-embedder url=”https://e-koufalia.gr/pdfs/anaklisi.pdf”]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *