Δ.Χαλκηδόνος-Σύμπραξη Ευθύνης: Τον Ιανουάριο η διακήρυξη

Από την δημοτική παράταξη “Σύμπραξη Ευθύνης” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του του κ.Κώστα Σαραφίδη επικεφαλή της παράταξης “Σύμπραξη Ευθύνης” , έγινε την Πέμπτη συνάντηση φίλων και στελεχών σε γνωστό καφενείο των Κουφαλίων.

Μεταξύ των άλλων ο εορταζόμενος έκανε μια αναφορά στην τριετία που πέρασε,  όπου ανέλυσε την πλήρη ανυπαρξία έργων και στόχων από την σημερινή δημοτική αρχή και κάλεσε όλους για συ στράτευση εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Τόνισε ότι είναι κρίσιμη αυτή η μάχη για το Δήμο Χαλκηδόνος γιατί μέσα από το νέο ΕΣΠΑ πρέπει να διεκδικήσουμε έργα και πόρους για ένα σύγχρονο και ποιοτικό δήμο προς όφελος των πολιτών.

Προανήγγειλε ότι τέλος του ερχόμενου Γενάρη θα γίνει διακήρυξη της παράταξης όπου θα παρουσιαστεί ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό σχέδιο,  με προτάσεις για την ανάπτυξη του δήμου μας.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν εκλεγμένοι σύμβουλοι του συνδυασμού, αρκετοί υποψήφιοι και πολλοί φίλοι που στηρίζουν αυτη τη νέα προσπάθεια.

Τον εορταζόμενο τίμησαν οι πρώην δήμαρχοι κ.Χατζηδημητρίου και κ.Νικόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Δέλτα κ.Φωτόπουλος και ο επικεφαλής της ΔΕΥΑ Δέλτα κ.Σταματάκης.