Δ.Χαλκηδόνος: «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την υγεία»- Ξεκινούν τα διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής

Δήμος Χαλκηδόνος: «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την υγεία»- Ξεκινούν τα διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής

«ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την Υγεία» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΧ) του Δήμου Χαλκηδόνος μέσω της Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί μαζί με την Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με το Γ.Ν. “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και των δύο Δήμων σε θέματα πρόληψης, αλλά και παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ευαισθητοποίησης «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την Υγεία», που εντάσσεται στο έργο HEALTH CARE CENTER του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020», θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 17 Δεκεμβρίου 2020 διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής σε θέματα πρόληψης υγείας όλων των ηλικιών.

Ομιλητής στο πρώτο σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, θα είναι ο Μηχανολόγος Μηχανικός και Ειδικός Σύμβουλος σε Θέματα Ασφάλειας Εργασίας, Κώστας Κάσσανδρος ενώ στο δεύτερο σεμινάριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 θα είναι ο Ειδικός Καρδιολόγος και Ιατρός στο Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι της Υ.Κ.Π.A.Α.Π., Γεώργιος Βογιατζής.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για θέματα υγείας της σύγχρονης εποχής, εστιάζοντας στους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων και κινδύνων που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη εποχή και αφορούν όλες τις ηλικίες.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν σε τρεις (3) ενότητες: α) Πρόληψη σε άτομα άνω των 50 ετών, β) πρόληψη σε παιδιά και εφήβους, γ) πρόληψη από κινδύνους στο χώρο εργασίας που μπορεί να οδηγήσουν σε αναπηρίες.

Τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν διαδικτυακά ανά πάσα στιγμή μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας webex και του συνδέσμου:

1ο σεμινάριο Πέμπτη 10/12

https://lever.webex.com/lever/j.php?MTID=m2c71322bc746f48325a140f99031fbae

2ο σεμινάριο Τρίτη 15/12

https://lever.webex.com/lever/j.php?MTID=mb057e88582d49c785535b1c5761157d4

Η ώρα έναρξης των σεμιναρίων είναι στις 6 το απόγευμα ενώ μεταξύ των ενοτήτων θα πραγματοποιούνται δεκάλεπτα διαλείμματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *