Δ.Χαλκηδόνος:Με υποψήφιους βουλευτές συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Συνάντηση εργασίας με υποψήφιους Βουλευτές που είναι δημότες του Δήμου Χαλκηδόνος είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος προκειμένου να τους ενημερώσει για θέματα του Δήμου.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Θεοδώρου, Έλενα Σάνδρου και Χριστίνα Σωτηράκογλου, ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιάννης Μπατζαρακίδης, η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασία Γαϊταρτζή και ο υποψήφιος Βουλευτής της Βόρειας Λέγκα Κώστας Γαζάκης, οι οποίοι ζουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο Χαλκηδόνος, αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Δημάρχου και παρευρέθηκαν στο γραφείο του στο Δημαρχείο στα Κουφάλια. 

Ο κ. Αναγνωστόπουλος τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος Χαλκηδόνος έχει ισχυρή εκπροσώπηση στις Εθνικές εκλογές της 21ης Μαϊου. “Πήρα την πρωτοβουλία και σας κάλεσα σήμερα εδώ στο Δημαρχείο σε μια συνάντηση γνωριμίας αλλά και ενημέρωσής σας γύρω από θέματα που απασχολούν τον Δήμο μας και τους συμπολίτες μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος. “Όλοι σας είστε δικοί μας άνθρωποι, που ζείτε, εργάζεστε και μεγαλώνετε τα παιδιά σας σε αυτόν τον όμορφο τόπο, τον τόπο μας”, συμπλήρωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος ζητώντας τη συνδρομή τους στην επίλυση θεμάτων που απασχολούν τον Δήμο.“Τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα και κόμμα. Ζητώ τη βοήθειά σας ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο για τους συμπολίτες μας. Σας θέλουμε δίπλα μας για να βοηθήσουμε ο καθένας από το δικό του μετερίζι τον τόπο μας”, δήλωσε και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στον πολιτικό στίβο.

Από την πλευρά τους οι υποψήφιοι Βουλευτές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Χαλκηδόνος για την πρωτοβουλία του αυτή ζητώντας του παράλληλα τη στήριξή του στις εκλογές, καθώς, όπως είπαν, ο Δήμος Χαλκηδόνος πρέπει να αποκτήσει τη δική του φωνή στη Βουλή.