Δ.Δέλτα:Αλλαγή φρουράς σε δυο αντιδημαρχίες

Αλλαγή φρουράς σε δυο αντιδημαρχίες στον Δήμο Δέλτα 

Με απόφαση του Δημάρχου Γιάννη Ιωαννίδη αλλάζουν χέρια δυο αντιδημαρχίες στον Δήμο Δέλτα.

Η  αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιων Χρύσα Γεωργιάδου αναλαμβάνει και την Αντιδημαρχία Τεχνικών υπηρεσιων ενώ ο δημοτικός συμβουλος Κώστας  Καΐκής λαμβάνει τη θέση του αντιδημάρχου με αρμοδιότητες Πολιτικής Προστασίας και Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου.

«Ο Δήμος Δέλτα συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του με σκοπό να μην μείνει ούτε μια μέρα χωρίς έργο προς όφελος των πολιτών. Ο σχεδιασμός που έχουμε θέσει σε εφαρμογή από την πρώτη ημέρα της ανάληψης των καθηκόντων μας δεν σταματά με παραιτήσεις και αποχωρήσεις στελεχών άλλων παρατάξεων που εντάχθηκαν στη διοίκηση με τον προηγούμενο εκλογικό νόμο και τώρα αποφάσισαν να τραβήξουν τον δικό τους ξεχωριστό δρόμο μετά από την συνδιοίκηση  στον Δήμο και με θέσεις ευθύνης» τονίζει ο Δήμαρχος Γιάννης Ιωαννίδης.

Το τιμόνι της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών αναλαμβάνει η Χρύσα Γεωργιάδου, ικανότατο στέλεχος της διοίκησης του Δήμου που από τη νευραλγική θέση της Αντιδημαρχίας Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών επιτέλεσε σημαντικό έργο με προτεραιότητα το συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου του απολογισμού των εσόδων εξόδων για πρώτη φορά και την υπογραφή σειράς μελετών για την προμήθεια απορριματοφόρων, κάδων  και μια σειρά πολλών και απαραίτητων «εργαλείων» για την απρόσκοπτη και εκσυχρονισμένη λειτουργία των υπηρεσιών μας. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας  Καΐκής αναλαμβάνει αντιδήμαρχος  Δημοτικής Ενότητας Εχεδώρου και την Πολιτική Προστασία ως επικεφαλής Αντιδήμαρχος του αυτοτελούς τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου Δέλτα

Ως  μέλος  στον ΚΠΟΔΔ έφερε σε πέρας μαζί με τον πρόεδρο και όλο το ΔΣ μια σειρά σημαντικών αποφάσεων με προτεραιότητα τους παιδικούς σταθμούς αλλά και μια σειρά εκδηλώσεων με δωρεάν  πρόσβαση για τους πολίτες σε όλες τις κοινότητες.  

Σύμφωνα με την απόφαση, ο αντιδήμαρχος Εχεδώρου και  Πολιτικής Προστασίας αναπληρώνεται από τον Δήμαρχο Γιάννη Ιωαννίδη ενώ η Αντιδήμαρχος  Διοικητικών, Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών από τον αντιδήμαρχο Φάνη Αλμπάνη.